HOE PASSWORD WIFI hack in WINDOWS 7

zuigen als je je laptop is het vastleggen van de vele Wi-Fi-signalen, maar geen van hen is toegankelijk .. Voelt het als "Ik wil graag een of andere manier te kraken van het wachtwoord en duiken in de diepe oceaan van informatie" Ik denk dat iedereen moet kunnen gratis toegang tot internet hebben. Als ik op een dag zal het groot genoeg is en genoeg geld hebben .. Ik beloof dat ik gratis wifi hotspots van alle plaatsen te bieden .. "Beide INTERNET" .. zelfs als ze niet rijk geworden .. Word een politicus en een recht Fundemental internet voor alle burgers .. Nu zou iets ..
Genoeg van de kastelen in de lucht .. Nu laten we terug naar de realiteit ..
Wat kan ik voor u doen op dit moment is dat ik kan je vertellen hoe je een WiFi-netwerk toegang tot het internet te hacken .. Sommigen noemen het stelen .. sommigen is er geen zoals ik ..
Ik noem het delen .. Delen is wat het is gebouwd op het hele internet ...
Dus .. Hier is hoe we het doen ..

1) Eerst analyseren we de beschikbare draadloze netwerken.
Er is deze geweldige tool voor Windows om dit te doen .. een zogenaamde "NetStumbler" of Kismet voor Windows en Linux en Mac KisMAC
Hieronder is een screenshot van NetStumbler .. Het zal u een lijst van alle draadloze toegangspunten in uw assortiment.
Het zal ook laten zien hoe de Wi-Fi-netwerk is beveiligd ..
De twee meest voorkomende vormen van encryptie zijn:
1) WEP

2) WAP
Privacy WEP-Wire gelijk, of is niet veilig consideres als Wireless Application Protocol of WAP.
WEP heeft vele gebreken die het mogelijk maakt een hacker gemakkelijk te kraken WEP een .. terwijl

WAP is op dit moment de beste en veiligste optie om een ​​Wi-Fi zorgen ..
Het kan niet gemakkelijk worden verbroken WEP omdat de enige manier om een ​​WAP sleutel te herstellen is het gebruik van een brute force aanval of woordenboek Atack.
Hier zal ik je vertellen hoe je WEP-Crack
Te kraken WEP zullen we live Linux-distributie genaamd Terugweg gebruiken om WEP te kraken.
Terugweg heeft veel software al geïnstalleerd voor dit doel ..
De tools die we gebruiken de Backtrack zijn als volgt:
Kismet - een draadloos sensornetwerk
- Airodump onderschept pakketten vanaf een draadloze router
aireplay - het smeden van ARP verzoeken
aircrack - decodeert WEP-sleutels
1) Ten eerste vinden we een wireless access point met zijn nummer BSSID, ESSID en het kanaal. Om dit te doen loopt kismet door het openen van een terminal en typen in Kismet. Het is mogelijk een speciale adapter, die in mijn geval ath0. U kunt de naam van het apparaat door het typen van iwconfig.

2) Om een ​​aantal van de dingen te doen die later, moet de draadloze kaart worden gebracht in monitor mode. Kismet doet dit automatisch en houdt het open tot de draadloze adapter in monitor mode.
3) Zie in kismet Y/N/0 de vlaggen. Elk een ander type codering. In ons geval zullen we op zoek naar access points met WEP-codering. Y = WEP-N = 0 = OPEN andere (meestal WAP).
4) Als u een toegangspunt te vinden, opent een tekstdocument en plak de naam van de transmissienetwerken (ESSID), het MAC-adres (BSSID) en het kanaalnummer. U kunt de bovenstaande informatie te verkrijgen, met de pijltoetsen naar een toegangspunt te selecteren en druk om meer informatie over het te krijgen.

5) De volgende stap is om te beginnen met het verzamelen van gegevens van de AP met airodump. Open een nieuwe terminal en start airodump door het intikken van het commando:
airodump-ng-c [# kanaal]-w [filename]-bssid [BSSID] [apparaat]
In het bovenstaande commando airodump-ng start het programma, moet het kanaal van het toegangspunt na-c, het bestand dat u wilt de gegevens na-w te verzenden, en het MAC-adres van het toegangspunt gaat na-bssid. Het commando eindigt met de naam van het apparaat. Zorg ervoor dat je weg te laten de beugels.
6) Laat de bediening boven en open een andere terminal. Vervolgens zal het ook enkele valse pakketten de toegang plaats van bestemming, zodat de snelheid van de verkregen gegevens toenemen. Voer de volgende opdracht:
aireplay-ng -1 0-a [BSSID]-h 00:11:22:33:44:55:66-e [essid] [apparaat]
In het bovenstaande commando maken we gebruik van het programma airplay-ng. De -1 vertelt het programma dat we willen de specifieke aanval, wat in dit geval is het nep-verificatie met het access point te gebruiken. De 0 verwijst naar de vertraging tussen de aanvallen,-a is het toegangspunt MAC-adres doelwit,-h is uw draadloze adapters MAC-adres, en je-naam (ESSID) van het toegangspunt van bestemming, en de opdracht eindigt met uw draadloze adapters naam van het apparaat.
7) Nu zal het forceren van de plaats van bestemming de toegang tot een grote hoeveelheid pakketten die zullen we in staat om te profiteren van het gebruik ervan om te proberen om de WEP-sleutel te krijgen te sturen. Zodra deze opdracht wordt uitgevoerd, controleert u airodump-ng-terminal en ziet u de ARP-pakket te tellen snel beginnen te stijgen. De opdracht is:
aireplay-ng-3-b [BSSID]-h 00:11:22:33:44:5:66 [apparaat]
In deze opdracht de -3 vertelt het programma de specifieke aard van de aanval in dit geval, packet injectie, b-punt MAC-adres is het doel,-h is uw draadloze adapters MAC-adres, en De draadloze adapter naam van het apparaat gaat aan het eind.
Na het verzamelen van rond 50k-500k pakketten, kunt u proberen om de WEP-sleutel te breken. Het commando naar het kraken te starten als volgt:
aircrack-ng-a 1-b [BSSID]-n 128 [bestandsnaam]. IVS
In deze opdracht de-a 1 krachten van het programma om de WEP-attack mode, de-b is het MAC-adres doelen, en de N-128 vertelt het programma van de WEP-sleutel lengte. Als je niet weet-n, dan laat het uit. Dit moet kraken van de WEP-sleutel in een paar seconden. Hoe meer pakketten te vangen, de grootste kans die we hebben van het kraken van de WEP-sleutel.

Ik weet zeker dat hij kon helpen. :)
Lees snel verder en geen abonnement op PC Hack (Nekstail)
Voel je vrij om commentaar te posten.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad