HOE Samsung Galaxy S2 Android-smartphone UNLOCK

Samsung Galaxy S II is het Koreaanse bedrijf denkt dat de telefoon de opvolger van de beste smartphone van dit moment. En met een 1,2 GHz processor, super-dunne frame en lichtgewicht ingewanden, het is makkelijk te zien waarom. De dual-core ras is ingesteld op massaal opwarmen in de komende maanden, met de LG Optimus 2X al vrijgegeven, en de Motorola Atrix, HTC Sensation en de iPhone 5 allemaal samen om de technologie te markt te brengen.

Unlock uw Samsung S2 Galaxy vraagt ​​om een ​​unlock code. Een niet-vergrendelde Samsung Galaxy S 2 zou moeten werken op alle mobiele netwerken of GSM-vervoerder. De meeste GSM telefoons hebben SIM-of onderkant van een SIM-slot dat voorkomt dat ze de vorm waarin het werken met de vervoerders niet geaccepteerd. De unlock code moet verwijderen van de SIM-lock op je Samsung Galaxy S II.

Om een ​​unlock code Samsung S2 Galaxy te krijgen, wil ik eerste lijn support contact opnemen met uw provider en vraag een. Soms krijgt u een gratis en in ruil daarvoor moet het IMEI-nummer van uw Samsung Galaxy S 2 heeft te bieden. U kunt dit nummer door het intikken van * # 06 # in op je telefoon toetsenbord en druk op ENTER. Als u een gratis Samsung unlock code te krijgen, dan kunt u terecht voor een betrouwbare online als UnlockGenie.com

Je zou nu in staat zijn om de unlock code te gebruiken en de volgende stappen uit om uw Samsung Galaxy S II te openen naar andere vervoerders af te ronden. Veel plezier!
Hoe Samsung Galaxy S II ontgrendelen

Maak van uw Samsung mobiele telefoon met een SIM-kaart wordt niet geaccepteerd.
Uw Samsung zal vragen om een ​​wachtwoord (unlock code).
Geef uw unlock code Samsung.

Anderzijds, als uw Samsung-telefoon wordt het bericht "Plaats de juiste SIM-kaart", dan:

Maak van uw Samsung mobiele telefoon met een SIM-kaart niet geaccepteerd.
Type: # 7465625 * 638 * code # (waar de code is de code om Samsung te openen.


Als u uw reactie Samsung S2 Galaxy te verlaten of helpen om de telefoon te ontgrendelen nodig, dus kunt u hieronder reactie geplaatst. Bedankt en veel succes!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad