Hur man låser upp Samsung GALAXY S2 Android Smartphone

Samsung Galaxy S II är det koreanska företaget anser telefonens efterträdare bästa smartphone hittills. Och med en 1,2 GHz processor, super-tunn ram och lätta inälvor, är det lätt att se varför. Den dual-core race är inställd för att värma upp kraftigt under de närmaste månaderna, med LG Optimus 2X redan släppt, och Motorola Atrix, HTC Sensation och iPhone 5 tillsammans för att få tekniken på marknaden också.

Lås upp din Samsung S2 Galaxy kräver en upplåsningskod. En olåst Samsung Galaxy S 2 ska fungera på alla mobiltelefonnät eller GSM bärare. De flesta GSM telefoner har SIM eller bas på ett SIM-lås som förhindrar dem bilda arbeta med bärare som inte godtas. Den upplåsningskod ska ta bort SIM-lås på din Samsung Galaxy S II.

För att få en upplåsningskod Samsung S2 Galaxy, vill jag first line support kontakta din operatör och be om en. Ibland ger dig en gratis och i gengäld måste ge IMEI-nummer på din Samsung Galaxy S 2 har. Du kan få detta nummer genom att skriva in * # 06 # på telefonen knappsats och tryck på RETUR. Om du kan få en gratis Samsung upplåsningskod, då kan du gå till en betrodd på nätet som UnlockGenie.com

Du ska nu kunna använda upplåsningskod och utför följande steg för att låsa upp din Samsung Galaxy S II till andra flygbolag. Ha det så kul!
Hur låsa upp Samsung Galaxy S II

Förvandla din Samsung mobiltelefon med ett SIM-kort accepteras inte.
Din Samsung kommer att fråga efter ett lösenord (upplåsningskod).
Ange din upplåsningskod Samsung.

Annars, om din Samsung telefonen visas meddelandet "Sätt i rätt SIM-kort", och sedan:

Förvandla din Samsung mobiltelefon med ett SIM-kort accepteras inte.
Typ: # 7465625 * 638 * kod # (där koden är koden för att låsa upp Samsung.


Om du vill lämna din kommentar Samsung S2 Galaxy eller behöver hjälp att låsa upp telefonen, så lämna gärna en kommentar nedan. Tack och lycka till!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad