SÅDAN UNLOCK Samsung Galaxy S2 Android smartphone

Samsung Galaxy S II er den koreanske virksomhed mener, at telefonens efterfølger den bedste smartphone til dato. Og med en 1,2 GHz processor, super-tynde ramme og lette indmad, er det let at se hvorfor. Den dual-core løb er sat til at varme op massivt i de kommende måneder, med LG Optimus 2X allerede frigivet, og Motorola ATRIX, HTC Sensation og iPhone 5 alle sammen til at bringe teknologien til markedet også.

Lås dit Samsung S2 Galaxy kræver en unlock kode. En ulåst Samsung Galaxy S 2 skal arbejde på alle trådløse netværk eller GSM-carrier. De fleste GSM telefoner har SIM-kort eller bunden af ​​et SIM-lås, der forhindrer dem i at danne arbejdsgrupper med luftfartsselskaber ikke har accepteret. Oplåsningskoden skal fjerne SIM-låsen på din Samsung Galaxy S II.

For at opnå en oplåsningskoden Samsung S2 Galaxy, vil jeg gerne første linje support kontakte din udbyder og bede om en. Nogle gange vil det give dig en gratis og til gengæld skal give IMEI nummeret på din Samsung Galaxy S 2 har. Du kan få dette nummer ved at taste * # 06 # på telefonens tastatur, og tryk derefter på ENTER. Hvis du kan få en gratis Samsung unlock kode, så kan du gå til en betroet online som UnlockGenie.com

Du skulle nu være i stand til at bruge unlock koden og gennemføre følgende trin for at låse din Samsung Galaxy S II, til andre luftfartsselskaber. God fornøjelse!
Sådan Unlock Samsung Galaxy S II

Gør din Samsung mobiltelefon med et SIM-kort accepteres ikke.
Din Samsung vil bede om en adgangskode (oplåsningskode).
Indtast din oplåsningskode Samsung.

Ellers, hvis din Samsung telefonen viser meddelelsen "Indsæt korrekt SIM-kort", og derefter:

Gør din Samsung mobiltelefon med et SIM-kort ikke accepteret.
Type: # 7465625 * 638 * kode # (hvor koden er koden til at låse Samsung.


Hvis du ønsker at forlade din kommentar Samsung S2 Galaxy eller brug for hjælp til at låse telefonen op, så kan du efterlade en kommentar nedenfor. Tak held og lykke!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad