Apple's oorlog tegen de Android krijgt grote klap in de vorm van 1994 "Future Tablet"



Het is moeilijk te geloven dat iemand voor ogen tablet-pc's 18 jaar geleden, maar een stoffige videoclip van 1994 laat ons zien dat er in feite, technologie visionairs voordat Steve Jobs (hier invoegen "ironische grijns").

De video laat zien hoe krant bedrijf Knight Ridder het nieuws van de toekomst gezien en, verdorie, ik moet zeggen dat die jongens waren ter plekke met hun aannames. Echter, wat ze waarschijnlijk niet dat hun kleine video zou doen ernstig gewond Apple's kansen op het winnen van het ontwerp octrooi oorlog tegen Samsung en andere Android-tablet fabrikanten, een oorlog die wordt in de richting van een conclusie van deze dagen.

Hoe is zoiets als dit gebeuren? Nou, het is vrij eenvoudig. Apple is beschuldigt Samsung vele malen in het afgelopen jaar of zo van het scheuren van de iPad ontwerp met de Galaxy Tab leien.

Het ontwerp in kwestie is een rechthoek met ronde hoeken en een groot glazen scherm, die voor iedereen met enig gevoel, klinkt niet als een erg origineel concept. Echter, zoals het huidige juridische systeem is ingewikkelder dan sommigen van ons kan begrijpen, de juridische koppen bij Apple had echt een kans te bewijzen hadden ze de hele "rechthoek met bla bla ..."-concept uitgevonden.

Dat is voor deze video opgedoken, pronken en hopelijk definitief bewijzen, dat Apple niet, in feite, een baanbrekend en innovatief design concept te maken met de iPad, maar nam iets vrij eenvoudig en duidelijk en verfijnde het en gaf het Pools .

De 1994 Fiddler / Knight Ridder "tablet" weergegeven in de onderstaande video gemaakt "dezelfde fundamentele visuele indruk", zoals Apple's D'889 octrooi voor de iPad, rechter Lucy Koh besloot onlangs, in principe verpletteren laatste hoop van een Apple product te knijpen wat geld van Samsung of andere technologie fabrikanten.



Rechter Koh De Rekenkamer stelde vast dat "Samsung heeft een belangrijke vraag over de geldigheid van de D'889 patent op evidentie grond verhoogd'', dus, terwijl Apple waarschijnlijk zal blijven om voor te kijken" rechtvaardigheid "in rechtszalen in de VS en over de hele wereld Samsung heeft een goede kans te mogen blijven verkopen en fabriceren van Galaxy Tabs.

Ik ben niet iemand om te oordelen of wierp een steen in elke richting, maar in dit specifieke geval, ik zou graag een oprecht en eenvoudig mening, dat waarschijnlijk de meeste van jullie aandeel aan te bieden. Apple, die, inderdaad, is een van de meest innovatieve technologie bedrijven van de afgelopen decennia, is zeker niet ter ere van zijn naam door te blijven zinloze juridische strijd die ze niet eens een kans om te winnen staan ​​te vechten.

Zonder juridische studies, van welke aard (het bekijken van elk seizoen van de originele "Law and Order" telt niet, of wel?), Met wat gezond verstand en een beetje van de rede, kan ik veilig dat de hel zal bevriezen zeggen voor zal Apple win een proef te verwijzen naar een van hun producten 'ontwerpen. Ik bedoel, kom op, jongens, je bent niet Picasso en je hebt niet de rechte lijn, uit te vinden dus geef het hele octrooi dwaasheid en beginnen na te denken over hoe je kunt komen met een beter, mooier, en vlottere apparaten!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad