Apples krig mot Android blir hårt slag i form av 1994 "Future Tablet"



Det är svårt att tro att någon tänkt pekdatorer 18 år sedan, men en dammig videoklipp från 1994 visar oss att det var i själva verket teknik visionärer innan Steve Jobs (ange "ironiska flin" här).

Videon visar hur tidningen bolaget Knight Ridder såg nyheten om framtiden och darn det måste jag säga att dessa killar var fläck på med sina antaganden. Men, vad de förmodligen inte tror att deras lilla video skulle göra allvarligt skadad Apples chanser att vinna kriget design patent mot Samsung och andra Android tablett tillverkare ett krig som är på väg mot en slutsats i dessa dagar.

Hur kunde något sådant hända? Tja, det är ganska enkelt. Apple har anklagat Samsung flera gånger under det senaste året eller så att rippa utanför iPad design med skiffer Galaxy Tab.

Designen i fråga är en rektangel med rundade hörn och ett stort glas skärm, som för vem som helst med någon mening, inte låter som ett väldigt ursprungliga konceptet. Men som dagens rättssystem är mer komplicerad än vissa av oss kan förstå hade de rättsliga huvudena på Apple verkligen en chans att bevisa att de hade uppfunnit hela "rektangeln med bla bla ..."-konceptet.

Det är före detta video dykt upp, visa upp och förhoppningsvis definitivt bevisar, att Apple inte i själva verket skapar en banbrytande och innovativ design koncept med iPad, utan tog något ganska enkel och okomplicerad och raffinerade den och gav den polska .

Den 1994 Fiddler / Knight Ridder "tablett" som visas i videon nedan skapat "samma grundläggande visuella intryck" som Apples D'889 patent för iPad beslutade domaren Lucy Koh nyligen princip klämma Apples sista hopp att klämma några pengar från Samsung eller andra tekniska tillverkare.



Domare Koh Court fann att "Samsung har tagit upp en stor fråga angående giltigheten av D'889 patent på självklarhet skäl'', så medan Apple kommer sannolikt att fortsätta att leta efter" rättvisa "i rättssalen i USA och över hela världen har Samsung goda chanser att få fortsätta att sälja och tillverka Galaxy Tabs.

Jag är inte en att bedöma, eller kasta en sten i någon riktning, men i detta fall skulle jag vilja ge en uppriktig och enkelt yttrande, som förmodligen de flesta av er delar. Apple, som faktiskt är en av de mest innovativa teknikbolag under de senaste decennierna, är definitivt inte hedrar sitt namn genom att fortsätta att kämpa meningslösa juridisk strid som de inte ens har en chans att vinna.

Utan att ha juridiska studier av något slag (titta varje säsong av den ursprungliga "Law and Order" inte räknas, eller hur?), Med lite sunt förnuft och lite Därför kan jag lugnt säga att helvetet fryser innan Apple kommer vinna någon prövning med hänvisning till en av sina produkters design. Jag menar, kom igen, killar, du är inte Picasso och du inte uppfinna den raka linjen, så ge upp hela patentet dårskap och börja tänka på hur du kan komma med bättre, snyggare, och snappier enheter!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad