Läcka: Samsung Galaxy S3 kommer till US Cellular

Även om det har förekommit flera rykten och bitar av information om vilka amerikanska flygbolag kommer att frigöra Samsung Galaxy S3, det finns fortfarande inget officiellt uttalande utfärdat av någon av dessa amerikanska lufttrafikföretag. Hittills sa vi dig att T-Mobile kommer sannolikt att släppa telefonen den 20 juni. Och nu, bara för att lägga lite mer krydda till ryktet sallad, vi lärt oss att regional bärare US Cellular också kan erbjuda Samsung Galaxy S3.

Informationen framgår av en läckt skärmdump av ett internt system, som visar att Samsung Galaxy S3-modellen att släppas i US Cellular kommer att ha R530 modellnummer. Dessutom kommer både Pebble Blå och Ceramic White modellerna finnas tillgängliga, både i 16 GB lagringsutrymme varianten.

Medan allt detta är fortfarande inofficiell, det skönt ändå att veta, särskilt för dem av er som är US Cellular kunder, att Samsung Galaxy S3 kommer till mindre transportföretag. Vad återstår att se nu är om enheten släpptes av US Cellular kommer att hålla funktionerna i den internationella versionen intakt.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad