Leak: Samsung Galaxy S3 komt naar US Cellular

Hoewel er zijn verschillende geruchten en stukjes informatie over de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen gaan naar de Samsung Galaxy S3 vrij te geven, is er nog steeds geen officiële aankondiging uitgegeven door een van deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Tot nu toe hebben we u verteld dat T-Mobile zal waarschijnlijk de telefoon los op 20 juni. En nu, gewoon om wat meer kruiden toe te voegen aan het gerucht salade, hebben we geleerd dat de regionale luchtvaartmaatschappij US Cellular kan ook de Samsung Galaxy S3 aan te bieden.

De informatie werd onthuld door een gelekte screenshot van een intern systeem, waaruit blijkt dat de Samsung Galaxy S3 model worden vrijgegeven door US Cellular zal het modelnummer R530. Ook zullen zowel de Pebble Blauw en Ceramic White modellen beschikbaar zijn, zowel in de 16 GB opslagruimte variant.

Terwijl dit alles is nog steeds niet officieel, is het nog steeds prettig om te weten, vooral voor degenen onder u die US Cellular klanten, dat de Samsung Galaxy S3 komt naar kleinere luchtvaartmaatschappijen. Wat blijft er nu te zien is of het apparaat vrijgegeven door US Cellular zorgt ervoor dat de functies in de internationale versie intact.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad