Lækage: Samsung Galaxy S3 vil komme til US Cellular

Selv om der har været flere rygter og stumper af oplysninger om, hvilke amerikanske luftfartsselskaber kommer til at frigive Samsung Galaxy S3, der er stadig ingen officiel meddelelse udstedt af en af disse amerikanske luftfartsselskaber. Hidtil har vi fortalte dig, at T-Mobile vil sandsynligvis frigive telefonen den 20. juni. Og nu, bare for at tilføje nogle mere krydderi til rygtet salat, lærte vi, at det regionale luftfartsselskab US Cellular kan også tilbyde Samsung Galaxy S3.

Oplysningerne blev afsløret af en lækket screenshot af et internt system, der viser, at Samsung Galaxy S3-model til at blive frigivet af US Cellular vil have modelnummeret R530. Desuden vil både pebble Blue og keramisk hvid modeller være tilgængelige, både i 16GB opbevaring variant.

Mens alt dette er stadig uofficielt, er det stadig trøst at vide, især for dem af jer der er US Cellular kunder, at Samsung Galaxy S3 vil komme til mindre selskaber. Hvad mangler at blive set er nu, om den enhed, udgivet af US Cellular vil holde de funktioner i den internationale version intakt.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad