Rooters verheugen: AT & T HTC One X bootloader ontgrendeld

Eindelijk hebben we goed nieuws voor degenen die AT & T HTC Een X-gebruikers die er zijn die graag wortel en flash-roms.

Een lid van XDA-forum genaamd grankin01 is gekomen met een onofficiële manier om de bootloader te ontgrendelen op HTC's uber telefoon. Dit is vooral goed nieuws, gezien we hebben geen idee of HTC gaat om een ​​officiële bootloader ontgrendelen tool vrij te geven.

Grankin01 de methode van het ontsluiten van de bootloader in principe trucs de AT & T versie van de telefoon te laten denken dat het een Rogers HTC One X, een versie die wel een unlocked bootloader. Als je bedreven in beworteling en commando regel zou je niet veel moeite met deze methode, anders, ga dan verder met de nodige voorzichtigheid, omdat het kan een beetje lastig.

Hier is het bewijs dat het echt werkt.
De telefoon moet worden verankerd voor de stappen die kunnen worden uitgevoerd, en u moet ook een hex-editor. Zoals gewoonlijk, vergeet niet om een back-up van uw gegevens voordat u de operatie, omdat het allemaal gewist!

Volg de onderstaande instructies en je zult uiteindelijk in staat zijn om custom ROM's knipperen op het toestel. Als u het een schot, laat ons weten hoe het gaat!

Alle instructies die noodzakelijk zijn te vinden op deze XDA draad. Gelukkig ontsluiting!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad