Sony introduceert de water-en stofbestendig Xperia Go (ook bekend als Advance) en Xperia acro S

Als de huidige smartphone van Sony's line-up heeft nagelaten om u te prikkelen, misschien vind je iets leuk te vinden in de volgende van het bedrijf de twee aanbiedingen. Maak kennis met de Sony Xperia Go en Xperia Xperia acro S, de nieuwste leden van de Xperia familie, die net zijn aangekondigd door Sony en zal worden gelanceerd in het derde kwartaal van het jaar.

De Sony Xperia Go is een 3,5-inch telefoon van 320 x 480 resolutie uitgerust met de standaard Mobile BRAVIA engine om het display geven een boost van scherpte. De dual-core 1GHz-processor moet genoeg zijn om een ​​lag-free ervaring op Android van de telefoon 2.3 Gingerbread te bieden, maar het zal worden opgewaardeerd naar Ice Cream Sandwich. Andere specs van de Xperia Go onder meer 512 MB RAM, 8GB intern geheugen, en een 5MP camera die achter meerdere foto's kunt vastleggen in een seconde. Verkrijgbaar in zwart, wit en geel - de Xperia Go zal worden omgedoopt tot de Xperia Advance voor de Amerikaanse markt.

Het tweede model introduceerde vandaag de dag is de Sony Xperia Acro S, die een dual-core 1,5 GHz Snapdragon processor voegt in de mix. Samen met een 4,3-inch HD Reality Display en de Mobile Bravia-engine, de telefoon heeft 1 GB RAM, 16 GB intern geheugen, 12.1MP achterste camera, HDMI-poort, NFC, en GPS en GLONASS ondersteuning. Deze PlayStation-gecertificeerde telefoon wordt geleverd in zwart, wit en roze en wordt geleverd met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Beide telefoons zullen water-en stofdicht zijn en zijn voorzien van krasbestendig mineraal glas dat natte vinger volgen mogelijk maakt. De Xperia acro S ontvangt de lagere norm IP57 en IP55 ratings, terwijl de Xperia Go wordt geleverd met het hoogste niveau van het water en stof weerstand, zoals gecertificeerd door de IP67 rating.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad