Sony introducerar vatten-och damm-resistent Xperia Go (aka Advance) och Xperia Acro S

Om Sony nuvarande smartphone sortiment har underlåtit att väcka dig, kanske du hittar något att gilla i bolagets kommande två erbjudanden. Möt Sony Xperia Go och Xperia Xperia Acro S, de nyaste medlemmarna i Xperia familjen, som just har aviserats av Sony och kommer att lanseras under det tredje kvartalet i år.

Sony Xperia Go är en 3,5-tums telefon på 320 x 480 upplösning utrustad med standard Mobile BRAVIA motor för att ge sitt visning ett uppsving av skärpa. Den dubbla kärnor 1GHz processor bör räcka för att ge en eftersläpning utan erfarenhet på telefonens Android 2,3 Gingerbread, även om det kommer att bli att uppgradera till Ice Cream Sandwich. Övriga specifikationer för Xperia Go inkluderar 512 MB RAM, 8 GB internt minne och en 5MP bakre kamera som kan fånga flera skott i en sekund. Finns i svart, vitt och gult - kommer Xperia Go skyltas vara det som Xperia Advance för den amerikanska marknaden.

Den andra modellen introducerades i dag är Sony Xperia Acro S, som tillför en dual-core 1,5 GHz Snapdragon-processor i mixen. Tillsammans med en 4,3-tums HD Reality Display och Mobile BRAVIA ENGINE, telefonen har 1 GB RAM, 16 GB internt minne 12.1MP bakre kamera, HDMI-port, NFC, och GPS och GLONASS stöd. Detta PlayStation-certifierade telefonen kommer i svart, vitt och rosa, och kommer att levereras med Android 4,0 Ice Cream Sandwich.

Båda telefonerna kommer att vara vatten-och damm-resistent och levereras med reptålig mineral glas som gör att blöta fingret spårning. Xperia Acro S emot lägre standard IP57 och IP55 betyg, medan Xperia Go kommer med den högsta nivån av vatten och damm motstånd, enligt intyg från den IP67 betyg.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad