Sony introducerer vand-og støvafvisende Xperia Go (alias Advance) og Xperia Acro S

Hvis Sony nuværende smartphone lineup har undladt at vække dig, måske du vil finde noget at kunne lide i virksomhedens næste to tilbud. Mød Sony Xperia Go og Xperia Xperia acro S, de nyeste medlemmer af Xperia familie, er netop blevet annonceret af Sony og vil blive lanceret i tredje kvartal af året.

Sony Xperia Go er en 3,5-tommer telefon på 320 x 480 opløsning udstyret med standard Mobile BRAVIA ® Engine til at give sin skærm et løft af skarphed. Den dual-core 1GHz processor burde være nok til at give en lag-fri oplevelse på telefonens Android 2,3 Gingerbread, selv om det vil være opgraderes til Ice Cream Sandwich. Andre specs af Xperia Go inkluderer 512 MB RAM, 8 GB intern lagring, og et 5MP bageste kamera, der kan fange flere skud i en anden. Fås i sort, hvid og gul - Xperia Go vil blive omdøbt som Xperia Advance for det amerikanske marked.

Den anden model introduceret i dag er Sony Xperia acro S, som tilføjer en dual-core 1.5GHz Snapdragon-processor ind i blandingen. Sammen med en 4,3-tommer HD Reality Display og Mobile Bravia Engine, har telefonen 1GB RAM, 16GB intern hukommelse, 12.1MP bageste kamera, HDMI-port, NFC, og GPS og GLONASS support. Dette PlayStation-certificeret telefonen kommer i sort, hvid og pink, og vil blive leveret med Android 4,0 Ice Cream Sandwich.

Begge telefoner vil være vand-og støvafvisende og komme med ridser mineral glas, der gør det muligt for våd finger sporing. Den Xperia Acro S modtager de lavere standard IP57 og IP55 ratings, mens Xperia Go kommer med det højeste niveau af vand og støv modstand, som attesteret af dets IP67.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad