Lär dig allt om Android, Jelly Bean och Nexus 7 från Nexus 7 Guidebook

Det finns inte mycket att göra mellan nu och den tidpunkt då nya Nexus 7 börjar sjöfarten, annat än förbeställning tabletten. Men om du känner för lite instruktiv litteratur, är Nexus 7 Guidebook tillgängliga över i Google Spela gratis.

Den 84-sidor lång bok är en bruksanvisning för den nya 7-tummare från Google och Asus, men vad ska rikta er uppmärksamhet mest är det avsnitt ägnas åt Jelly Bean. Du får en bättre förståelse av alla de nya funktionerna i Android 4,1, så fullt att vara förberedd när det är dags att leka med Googles senaste leksak.

ÖS "ändra storlek widgets, Google Nu röst assistent och utbyggbar anmälningar är bara några av de funktioner och egenskaper noggrant förklaras i Nexus 7 guidebok, men det finns också massor av mycket användbara tips om hur du får ut mesta möjliga av din Jelly Bean erfarenhet.

Standard Android användning också ganska grundligt täckt i den nya guidebok, och samtidigt erfarna tekniska användare kommer förmodligen se rakt igenom de flesta av de delar av boken, kanske nybörjare har faktiskt en hel del att lära.

Även om detta är en ganska "tjock" bit av litteratur bör handstil och formatering gör Nexus 7 Guidebook en rolig läsning material. Worst case scenario, kommer du fånga fortfarande några glimtar av vad den nya 7-tummare kommer att ge bordet och du kommer åtminstone göra det väntande lite mindre smärtsamt.

Tyvärr, som ni kanske redan vet, har Google fortfarande spela något land begränsningar för e-böcker, så Nexus 7 Guidebook är inte tillgänglig globalt. Vårt råd? Om du kan ladda ner den, bara göra det och inte tänka på det!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad