Leer alles over Android, Jelly Bean, en de Nexus 7 van de Nexus 7 Guidebook

Er is niet veel te doen tussen nu en het tijdstip waarop de nieuwe Nexus 7 zal de scheepvaart, met uitzondering van pre-orderen van de tablet te starten. Maar als je zin om een ​​aantal educatieve literatuur, de Nexus 7 gids is beschikbaar over in Google gratis kunt spelen.

De 84-pagina lang boek is een handleiding voor de nieuwe 7-incher van Google en Asus, maar wat moet je aandacht trekken de meeste is het gedeelte gewijd aan de Jelly Bean. Je krijgt een beter inzicht in alle nieuwe functies in Android 4.1, om zo volledig voorbereid zijn wanneer de tijd komt om te spelen met de nieuwste speeltje van Google.

Aanpasbare widgets Het OS ', Google Nu stem assistent, en uitbreidbaar meldingen zijn slechts enkele van de functies en onderdelen grondig uitgelegd in de Nexus 7 gids, maar er zijn ook tal van zeer nuttige tips over hoe u het meeste uit uw Jelly Bean te maken bieden.

Standaard Android gebruik is ook vrij grondig behandeld in de nieuwe gids, en, terwijl meer ervaren tech gebruikers zullen waarschijnlijk gelijk de meeste van die delen van het boek, kan newbies eigenlijk een veel te leren.

Hoewel dit is een vrij "dik" stuk van de literatuur, moet de schrijfstijl en de opmaak te maken van de Nexus 7 Guidebook een leuk leesmateriaal. Worst case scenario, zul je nog steeds te vangen een paar glimpen van wat de nieuwe 7-incher zal ter tafel te brengen en je zult op zijn minst de wachttijd een beetje minder pijnlijk.

Helaas, zoals je misschien al weet, Google Play heeft nog een aantal landen beperkingen voor e-books, dus de Nexus 7 Guidebook is niet wereldwijd beschikbaar. Ons advies? Als je kunt het downloaden, gewoon doen en niet twee keer over nadenken!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad