Lær alt om Android, Jelly Bean, og Nexus 7 fra Nexus 7 Guidebook

Der er ikke meget at gøre fra nu af og tidspunktet for den nye Nexus 7 vil begynde skibsfart, bortset fra at forudbestille tabletten. Men hvis du føler dig op til nogle instruktions litteratur, Nexus 7 Vejledning er tilgængelig over i Google Spil gratis.

Den 84-sider lang bog er en instruktionsbog til den nye 7-tommer fra Google og Asus, men hvad skal henlede Deres opmærksomhed mest, er den sektion dedikeret til Jelly Bean. Du får en bedre forståelse af alle de nye funktioner i Android 4,1, så at være helt klar, når den tid kommer til at spille med Googles nyeste legetøj.

Den OS 'resizable widgets, Google nu stemme assistent, og kan udvides meddelelser er blot nogle af de funktioner og features grundigt forklaret i Nexus 7 Guidebook, men der er også masser af meget nyttige tips om, hvordan du får mest muligt ud af din Jelly Bean erfaring.

Standard Android brug er også temmelig grundigt behandlet i den nye guidebog, og mens erfarne tech-brugere formentlig vil browse lige igennem de fleste af disse dele af bogen, kan nybegyndere rent faktisk har en masse at lære.

Selv om dette er en smuk "tyk" stykke litteratur, bør skrivestil og formateringen gøre Nexus 7 Guidebook en sjov læsestof. Worst case scenario, vil du stadig fange nogle glimt af, hvad den nye 7-tommer vil bringe til bordet, og du vil i det mindste gøre venter en lidt mindre smertefuld.

Desværre, som du måske allerede kender, Google Play stadig har nogle lande restriktioner for e-bøger, så Nexus 7 Guidebook er ikke tilgængelig globalt. Vores råd? Hvis du kan hente det, bare gør det og ikke tænke to gange over det!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad