Samsung Galaxy Not 2 komma i oktober med okrossbara planet display

Den här går definitivt till Galaxy Not 2 rykten mapp som det inte finns starka bevis till stöd för påståendet, men enligt MK Business News, kommer Samsung Electronics släpper Galaxy not 2 i oktober.

Uppenbarligen är Samsung skyldig att släppa Galaxy not 2 i slutet av året, men en oktober övergång till galaxen not 2 kommer automatiskt stift Samsungs phablet direkt mot Apples iPhone 5, förväntas också släppas under samma tidsperiod.

Ett sådant rakt på striden skulle definitivt göra en hel del känsla för Samsung, med tanke på att den första Galaxy Obs var annorlunda nog från resten av Android förpackningen att faktiskt dra in kunder som inte är stora Android OS fläktar, såsom icke- hardcore iPhone fans. Men en mer uppenbar Dessutom uppkommer frågan: är de tjänstemän från Samsung djärv nog att anmäla dig till en sådan fullständig head-on strid med Apple?

I dokumentet ges anonyma källor inom industrin som hävdar att en efterträdare för den ursprungliga (och kommersiellt framgångsrika) Galaxy Obs ursprungligen planerad till en Q2 release, men försenades för att tillgodose Samsungs nyligen slutfört marknadsstrategi för andra halvåret. Om detta rykte är man skall tro, kommer Galaxy not 2 vara ett "derivat modell av galaxen S3", och kommer att innehålla en quad-core processor, en okrossbar plan skärm (UBP är en föregångare till flexibla displayer) av mer än 5,3 inches i diagonal, en större batteri och en robustare bygga. Den sista biten av information är faktiskt den del som vi verkligen hoppas kommer att besannas, och det är införandet av Android Jelly Bean (den faktiska siffran versionen kommer att vara 4,1 eller 5,0), en ny version av Android OS som Google skulle kunna avslöja redan i slutet av denna månad, vid Google I / O-konferensen.

Den första Galaxy Obs var en total framgång för Samsung, men den kalla hårda faktum är att inte alla uppföljare är avsedda att köra sina föregångare. Vad tycker ni? Kan Samsung släpper Galaxy not 2 i samma tidsfönster som Apple iPhone 5 och ändå komma undan med det? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad