Samsung Galaxy Note 2 til at komme i oktober med ubrydelig fly display

Denne ene helt går ind i Galaxy Note 2 rygter mappe som der ikke er håndfaste beviser til støtte for påstanden, men ifølge MK Business News, vil Samsung Electronics frigive Galaxy Note 2 i oktober.

Naturligvis er Samsung forpligtet til at frigive Galaxy Note 2 ved udgangen af ​​året, men en oktober overgang til Galaxy Note 2 vil automatisk pin Samsungs phablet direkte mod Apples iPhone 5, forventes også at blive frigivet i samme periode.

Et sådant head-on kamp ville helt sikkert gøre en god mening for Samsung, da den første Galaxy Note var anderledes nok fra resten af ​​Android Pack til rent faktisk at trække i kunder, der ikke er store Android OS fans, såsom ikke- hardcore iPhone fans. Men en mere oplagt også et spørgsmål: er de embedsmænd fra Samsung modig nok til at tilmelde sig sådan en fuld head-on kamp med Apple?

Papiret citerer unavngivne kilder i industrien, der hævder, at en efterfølger til den originale (og kommerciel succes) Galaxy Note oprindeligt var planlagt til en 2. kvartal udgivelse, men blev forsinket for at tilfredsstille Samsungs nyligt afsluttede markedsstrategi for anden halvdel af året. Hvis dette rygte er at blive troet, vil Galaxy Note 2 være en "afledt model af Galaxy S3", og vil indeholde en quad-core processor, en ubrydelig fly display (UBP er et forstadie til fleksible skærme) på mere end 5,3 inches i diagonal, et større batteri og en mere robuste build. Den sidste bid af info er faktisk den del, som vi oprigtigt er håber vil blive til virkelighed, og det er inddragelsen af ​​Android Jelly Bean (det faktiske tal version vil være 4,1 eller 5,0), en ny version af Android, som Google måske løfter sløret for så tidligt som ved udgangen af ​​denne måned, på Google I / O-konference.

Den første Galaxy Note var en total succes for Samsung, men det kolde hårde kendsgerning er, at ikke alle efterfølgere er bestemt til at overhale deres forgængere. Hvad tror du fyre tror? Kunne Samsung frigive Galaxy Note 2 på samme tid vindue som Apple iPhone 5 og stadig slippe afsted med det? Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad