Samsung Galaxy Opmerking 2 in oktober komen met onbreekbaar vliegtuig-display

Deze gaat zeker in de Galaxy Opmerking 2 geruchten map als er geen harde bewijzen om het te staven, maar volgens MK Business News, Samsung Electronics is laat de Galaxy Opmerking 2 in oktober.

Uiteraard is Samsung gebonden aan de Galaxy Opmerking 2 laat tegen het einde van het jaar, maar een oktober release voor de Galaxy Opmerking 2 wordt automatisch direct pin Samsung's phablet tegen Apple's iPhone 5, zal naar verwachting ook worden vrijgegeven gedurende dezelfde periode.

Zo'n frontale strijd zou zeker maken veel gevoel voor Samsung, gezien het feit dat de eerste Galaxy Opmerking was verschillend genoeg van de rest van de Android verpakking om daadwerkelijk trekken klanten die niet zijn enorm Android OS fans, zoals niet- hardcore iPhone-fans. Maar een meer voor de hand liggende vraag is ook: zijn de ambtenaren van Samsung dapper genoeg om in te schrijven in zo'n vol hoofd-op gevecht met Apple?

De krant citeert anonieme bronnen uit de sector die beweren dat een opvolger voor het origineel (en commercieel succesvolle) Galaxy Opmerking aanvankelijk was gepland voor een Q2 release, maar werd uitgesteld om onlangs afgeronde markt van Samsung's strategie aan voor de tweede helft van het jaar. Als dit gerucht is om het te geloven, zal de Galaxy Opmerking 2 een "afgeleid model van de Galaxy S3", en zal een quad-core processor, een onbreekbaar vliegtuig display (UBP is een voorloper van flexibele schermen) zijn voorzien van meer dan 5,3 inch in diagonaal, een grotere batterij en een steviger gebouwd. Het laatste stukje van de info is eigenlijk het deel dat wij oprecht hopen zal uitkomen, en dat is het opnemen van Android Jelly Bean (de werkelijke cijfer versie zal 4.1 of 5.0), een nieuwe versie van het Android OS dat Google zou kunnen onthullen al tegen het einde van deze maand, tijdens de Google I / O-conferentie.

De eerste Galaxy Note was een groot succes voor Samsung, maar de koude harde feit is dat niet alle sequels zijn bestemd om hun voorgangers te halen. Wat denken jullie? Kan Samsung laat de Galaxy Opmerking 2 in dezelfde tijd venster als de Apple iPhone 5 en nog steeds mee weg? Laat het ons weten in het commentaar hieronder!

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad