Förenkla Wifi Manager: Förenklar hantering av WiFi och mobila anslutningar på Android

Ett enklare sätt att ansluta till Internet är nu tillgänglig för Android-enheter. Beväpnad med en Internet-anslutning gränssnitt gör Simplify Wi-Fi-hanteraren app det lättare för dig att ansluta till det bästa nätverket var som helst. Var det en Wi-Fi-anslutning eller cellulära dataanslutning ger app du lätt genom att automatiskt gå över till de tillgängliga anslutningarna.

App har inbyggd Zero Touch och Eco-teknik Surf, vilket gör det inte bara en stor anslutning följeslagare, men också en miljövänlig app. Zero Touch ihåg din anslutning på en viss plats, så varje gång du är där, den automatiskt ansluter till Internet utan extra mixtra.

 
Eco Surf, å andra sidan, eliminerar onödiga nätverk och låter dig ansluta till Internet på första försöket. Vill du att söka efter Wi-Fi hotspots i närheten av din plats? Förenkla Discovery Växla kommer att vara till stor hjälp i att visa sådana platser via Google Maps.

Topping allt är App s Dra för att ansluta funktion som gör att du kan dra alla tillgängliga nätverk för att ansluta till Internet. Detta kommer att spara tid byta från mobil data till Wi-Fi. Med denna funktion sker allt på ett enda ställe.

Förenkla är inte den enda app i sitt slag. I själva verket flera program utanför samma typ, som WiFi Booster Easy Connect, finns på Google Play Store. Vad gör Förenkla unikt och intressant är det faktum att det är en av de mest omfattande program i sitt slag. Det finns ett enkelt gränssnitt matchas med praktiska alternativ för gratis.

Med Simplify, behöver du inte oroa dig mixtra med alternativ för att hantera din Internet-anslutning. Med en kran för önskat anslutning kommer allt att vara så smidig som smör.



Om du vill ha omedelbar tillgång till Wi-Fi-profilen dela med dina vänner på Facebook, är allt du behöver göra är att trycka telefonen mot din väns telefonen med NFC Beam och du kommer att kunna för att säkert överföra dina Wi-Fi-inställningar. Detta kommer att spara tid på att skriva ner eller läsa dina lösenord högt när dela anslutningsinställningar.

Förenkla fantastiska funktion cirkulär Dial, ger användarna direkt utsikt över och tillgång till alla anslutningar växlar av deras enhet. Växlar, såsom Offline, Alltid på, är Wi-Fi-Only, Eco Surf och Discovery presenterade allt på Simplify startskärmen widgeten. På så sätt behöver du inte byta till olika menyer och peka på många knappar för att välja anslutning val. I själva verket, när du ställer in din uppkoppling föredrar, behöver du inte mer än Simplify widgeten för att få den bästa anslutningen för dig.



Känsla hyped upp för att försöka denna applikation? Besök Google Spela Store och installerar Förenkla Smart Wi-Fi-hanteraren app gratis. Ansluta till Internet kommer att bli en bris.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad