Gør Wifi Manager: Forenkler håndtering af WiFi og mobile netværksforbindelser på Android

En nemmere måde at forbinde til internettet er nu tilgængelig for Android-enheder. Bevæbnet med en internetforbindelse ledelse grænseflade, gør Simplify Wi-Fi Manager, app det lettere for dig at oprette forbindelse til det bedste netværk, hvor som helst. Det være sig en Wi-Fi-forbindelse eller mobildataforbindelse, app giver dig let ved automatisk at skifte til de tilgængelige forbindelser.

Den app har indbygget Zero Touch og Eco Surf-teknologier, hvilket gør det ikke kun en stor tilslutning følgesvend, men også en miljøvenlig ca. Zero Touch husker din forbindelse præference på et bestemt sted, så hver gang du er der, er det automatisk forbindelse til internettet uden behov for ekstra rode.

 
Eco Surf, på den anden side, fjerner unødvendige netværk og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet i første forsøg. Ønsker du at kontrollere, om Wi-Fi hotspots i nærheden af ​​din position? Simplify har Discovery skjul vil være til stor hjælp i at vise sådanne steder via Google Map.

Topping det hele er den app drag til Slut funktion, som giver dig mulighed for at trække alle tilgængelige netværk for at oprette forbindelse til internettet. Dette vil spare dig tid i at skifte fra mobile data til Wi-Fi. Med denne funktion, sker alt på ét sted.

Forenkling er ikke den eneste app af sin art. Faktisk flere apps ud for samme type som WiFi Booster Easy Connect, er tilgængelige på Google Play Store. Hvad gør Forenkle unikt og interessant er det faktum, at det er en af ​​de mest omfattende programmer af denne type. Det giver en enkel grænseflade matchet med praktiske muligheder for gratis.

Med Simplify, behøver du ikke at bekymre sig om at rode med muligheder for at styre din internetforbindelse. Med et tryk på din foretrukne forbindelse, vil alt være så glat som smør.



Hvis du vil have øjeblikkelig Wi-Fi-profil deling med dine venner på Facebook, alt hvad du behøver at gøre er at trykke telefonen mod vens telefon med NFC Beam, og du vil være i stand til sikkert at overføre dine Wi-Fi-indstillinger. Dette vil spare dig tid på at skrive ned eller læse dine adgangskoder højt, når du deler dine forbindelsesindstillinger.

Simplify fantastiske funktion, cirkulære Dial, giver brugerne direkte udsigt og adgang til alle tilslutningsmuligheder skifter i deres enhed. Skifter, såsom Offline, Always On, er Wi-Fi-Kun, Eco Surf og Discovery, alle præsenteres på Simplify startskærmen widget. På denne måde, behøver du ikke at skifte til forskellige menuer og trykke på mange knapper at vælge tilslutning valg. I virkeligheden, når du opsætte din tilslutning præference, skal du ikke mere end Simplify widget for at få den bedste tilslutning for dig.



Følelse hyped op til at prøve denne app? Besøg Google Play Store og installere Gør Smart Wi-Fi Manager, app til gratis. Tilslutning til internettet vil være en brise.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad