HTC Rezound Ice Cream Sandwich upgrade binnenkort?

De HTC Desire HD Ice Cream Sandwich upgrade drama is eindelijk tot een einde gekomen, omdat de Taiwanese smartphone fabrikant uitgelegd waarom zij besloten om ICS update van de plannen voor de ooit vlaggenschip handset te schrapen. Maar dat is niet het geval voor de nieuwere HTC toestellen, die nog steeds op koers om hun ICS bouwt ontvangen.

Een van hen is de LTE-enabled Verizon HTC Rezound, die zou moeten krijgen zijn ICS te bouwen op een bepaald punt in de zeer nabije toekomst. Een nieuwe Android Jongens bericht is voorzien van een gelekte screenshot die duidelijk laat zien dat de HTC Rezound moet haar ICS ontvangen over-the-air (OTA) update op een gegeven moment vandaag.

Echter, Verizon is nog om te bevestigen het nieuws en we hebben niet gezien dat een aanvullende verslagen met vermelding van de upgrade. Bovendien, er is iets vreemds met die screenshot als het gaat om de data genoemd voor de Rezound ICS upgrade.

Om te beginnen, "7/29" is anders geschreven dan andere data vermeld in de tabel in de "Push PTA of EUT" ​​kolom - zie de rijen boven en onder de rij van het Rezound, waar de data op verschillende wijze worden opgemaakt om een ​​"0" te laten zien voor de maand "08/01" en "06/22". Ook de volgende kolom een beschikbaarheid datum "6/1" eerder dan "8/1."

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad