HTC Rezound Ice Cream Sandwich uppgradering kommer snart?

HTC Desire HD Ice Cream Sandwich uppgradering dramat har äntligen kommit till ett slut, eftersom taiwanesiska smartphone tillverkaren förklarade varför man beslutat att skrapa ICS uppdatering planer för en gång flaggskepp luren. Men det är inte fallet för nya HTC-enheter, som fortfarande befinner sig på väg att få sin ICS bygger.

En av dem är LTE-aktiverade Verizon HTC Rezound, vilket bör få sina ICS bygga någon gång inom en mycket snar framtid. En ny Android Killar inlägg har en läckt skärmdump som tydligt visar att HTC Rezound bör få sina ICS over-the-air (OTA) uppdatering någon gång i dag.

Det är dock Verizon ännu inte bekräfta nyheter och vi har inte sett några ytterligare rapporter hänvisar till uppgraderingen. Dessutom är det något konstigt med det screenshot när det gäller de datum som anges för Rezound ICS uppgraderingen.

Till att börja med "7/29" är skriven annorlunda än andra tidpunkter som anges i tabellen i "Push PTA eller EU-fördraget"-kolumnen - se raderna ovanför och under Rezound s raden där datumen är formaterade på olika sätt för att visa en "0" i framför månaden: "08/01" och "06/22". På liknande sätt visar följande kolonnen en tillgänglighet efter "6/1" snarare än "8/1."

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad