HTC Rezound Ice Cream Sandwich opgradering kommer snart?

HTC Desire HD Ice Cream Sandwich opgradering drama er omsider kommet til en ende, da den taiwanske smartphone maker forklaret, hvorfor den besluttede at skrabe ICS opdatering planer for en gang flagskib håndsættet. Men det er ikke tilfældet for nyere HTC-enheder, som stadig er på vej til at modtage deres ICS bygger.

En af dem er LTE-aktiverede Verizon HTC Rezound, som bør få sine ICS bygger på et tidspunkt i den nærmeste fremtid. En ny Android Fyre indlæg har et lækket screenshot, der tydeligt viser, at HTC Rezound bør modtage sine ICS over-the-air (OTA) opdatering på et tidspunkt i dag.

Men Verizon er endnu ikke bekræfte nyheden, og vi har ikke set nogen yderligere rapporter, hvori opgraderingen. Desuden er der noget mærkeligt med at screenshot når det kommer til de nævnte datoer for Rezound ICS opgraderingen.

For startere, "7/29" er skrevet anderledes end andre datoer, der er nævnt i tabellen i "Push PTA eller EUT" ​​kolonnen - se de rækker over og under Rezound sin række, hvor datoerne er formateret forskelligt at vise et "0" i foran i måneden: "08/01" og "06/22". Tilsvarende følgende kolonne viser en tilgængelighed efter "6/1" snarere end "8/1."

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad