Patent SmackDown: Apple hold op med Microsoft for at byde mod Google og Android OEM for Kodaks patenter

Patentet våbenkapløb er ved at nå en fodring-vanvid scenen. I løbet af de seneste måneder, har vi været vidne til en række højt profilerede juridiske gamacher mellem de teknologiske virksomheder, der gør vores elskede gadgets. En hurtig opsummering af de mest synlige slag omfatter Oracle vs Google retssag, Samsung vs Apple globalt brand, Microsoft vs Motorola tilfælde, der medførte forbud mod alle Motorola-enheder i Tyskland, og Apple vs HTC nedtur, som ramte tilgængeligheden af One X og EVO 4G LTE i USA.

Tech selskaber er sagsøger hinanden som gale, men desværre, deres handlinger for det meste påvirker forbrugerne. Vi får færre produkter på markedet, og de produkter, der er tilgængelige er lavet dummere. Krigen vil sandsynligvis fortsætte inden for en overskuelig fremtid, og de spillere der påløber våben med en svimlende hastighed.

En ny stash af patenter er ved at blive solgt til den højestbydende. På mandag vil patentportefølje af Eastman Kodak, den legendariske fotografering selskabet, blive solgt på en auktion. To store kræfter fremstå som potentielle vindere - på den ene side, Apple allieret med Microsoft og patentansøgninger trolde sammenlægning faste intellektuelle Ventures. På den anden side, fik Google sammen med den største Android OEM - Samsung, HTC og LG - sammen med et patent trold af sin egen, den RPX Corporation.

De to konsortier vil forsøge at vinde kampen i løbet af Eastman Kodaks 1100 patenter, hvoraf de fleste relaterede til fotografiske teknologi. Kodak har en stor del af den intellektuelle ejendomsret, som kan vise sig afgørende for enhver fremstilling af et produkt, der inkorporerer et digitalt kamera. Ifølge Wall Street Journal, er alliancer stadig gjort og brudt, og situationen er stadig i flux.

Som en påmindelse, ville det ikke være første gang, Google ville square off med Apple-Microsoft team - sidste år, Google mistede auktionen for Nortels patent guldgrube, som i sidste ende gik til Apple-Microsoft konsortium i 4,5 milliarder kroner. Det er uklart, hvor værdifuldt Kodaks portefølje er, men eksperter synes at være enige, at det er langt mindre værd end Nortels stash.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad