Patent smackdown: Apple werkt samen met Microsoft om tegen Google en Android OEM's bieden voor Kodak patenten

Het patent wapenwedloop is het bereiken van een voeding-frenzy podium. In de afgelopen maanden hebben we getuige van een reeks van high profile juridische spats tussen de technologiebedrijven die onze geliefde gadgets te maken. Een korte samenvatting van de meest zichtbare gevechten omvat de Oracle vs Google proces, de Samsung vs Apple wereldbrand, de Microsoft vs Motorola geval dat het verbod van alle Motorola-toestellen veroorzaakt in Duitsland, en het Apple vs HTC debacle, dat de beschikbaarheid van de getroffen de Ene X en de EVO 4G LTE in de VS.

Tech bedrijven zijn klagen elkaar als gekken, maar helaas, hun acties vooral invloed hebben op de consument. We krijgen minder producten op de markt en de producten die beschikbaar zijn gemaakt dommer. De oorlog zal zich waarschijnlijk voortzetten in de nabije toekomst en de spelers zijn toekomende wapens tegen een duizelingwekkende snelheid.

Een nieuwe voorraad van octrooien punt staat te worden verkocht aan de hoogste bieder. Op maandag zal de octrooiportefeuille van Eastman Kodak, de legendarische fotografie bedrijf, worden verkocht in een veiling. Twee belangrijke krachten naar voren als potentiële winnaars - aan de ene kant, Apple geallieerde met Microsoft en patent troll aggregatie firma Intellectuele Ventures. Aan de andere kant, Google heeft samen met de grootste OEM's Android - Samsung, HTC, LG en - samen met een patent troll van zijn eigen, de RPX Corporation.

De twee consortia zal proberen om de strijd over Eastman Kodak 1100 octrooien, het meest verbonden is aan fotografische techniek te winnen. Kodak heeft een groot deel van intellectuele eigendom, dat zou kunnen blijken van essentieel belang voor iedereen die het vervaardigen van een product dat een digitale camera opgenomen. Volgens de WSJ, zijn allianties nog steeds gemaakt en gebroken, en de situatie is nog steeds in beweging is.

Ter herinnering, het zou niet de eerste keer dat Google zou af rijmen met de Apple-Microsoft-team - vorig jaar verloor Google de veiling voor octrooi-Nortel's schat, die uiteindelijk naar de Apple-Microsoft-consortium ging voor $ 4,5 miljard. Het is onduidelijk hoe waardevol Kodak's portfolio is, maar deskundigen lijken het erover eens dat het veel minder waardevol dan Nortel voorraad.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad