Samsung arbejder på 350 PPI AMOLED-skærme, der vil trumf Apples Retina

Visningen af ​​Samsungs nyeste flagskib, Galaxy S3, svæver lige over 300 + PPI (pixels per inch) mærke, der ifølge Steve Jobs selv, er nok for folk ikke at være i stand til at skelne de enkelte pixels. Apple senere ændrede mening og begyndte at udgive "Retina skærme" med kun 264 PPI for den nye iPad, og kun 220 PPI for den nye Macbook Pro, hævder, at forskellen i synsafstand kompenserer for den mindre pixeltæthed.

Men Samsung planlægger at lave skærme der er en meget skarpere end iPhone nethinde. Takket være fremskridt i den bøde Metal Mask produktionsteknik og brug af Super AMOLED-teknologi i stedet for IPS LCD, vil Samsung være i stand til at opnå 350 PPI. Disse next-gen skærme vil blive brugt til både telefoner og tabletter, så måske vi endelig komme til at se, at langt rygter 2560 × 1600 tablet fra Samsung, med også længe-rygter Exynos 5250 chip.

Men på 10 inches, at beslutningen ville stadig kun være omkring 300 PPI, så enten Samsung har til hensigt at bruge en højere opløsning for 10-tommer tablet, eller de vil frigive en 8-tommer tablet. Det er også muligt, dette rygte er om det næste Galaxy Note 2, som formodes at have en 5,5 "skærm med en 1650 x 1050 opløsning. Det ville være lidt over 350 PPI, eller 355 at være helt nøjagtig.

Pentile vs RGB

Jeg ville foretrække, hvis Samsung forbedret deres ikke-Pentile teknologi i stedet for at hæve PPI tæller højere og højere for Pentile arrangementet. Det er nemmere og billigere for Samsung at fremstille Pentile Super AMOLED-paneler, og jeg formoder, det er, hvad de planlægger at anvende i 350 PPI skærme. Men jeg vil hellere have en 300 ppi Super AMOLED Plus display (almindelig RGB matrix), end en 350 PPI display ved hjælp af Pentile matrix.

Forhåbentlig, har Samsung hørt klager fra brugere om Galaxy S3 har Pentile skærm, og vil arbejde hårdere for at bringe ikke-Pentile skærme på markedet i fremtiden.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad