Samsung werkt aan 350 PPI AMOLED displays die Apple's Retina zal aftroeven

Het display van de nieuwste vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S3, zweeft net over de 300 + PPI (pixel per inch) merk, die volgens Steve Jobs zelf, is genoeg voor mensen om niet in staat zijn om de individuele pixels te onderscheiden. Apple later teruggekomen en begon het vrijgeven van "Retina displays" met slechts 264 PPI voor de nieuwe iPad, en slechts 220 PPI voor de nieuwe Macbook Pro, beweren dat het verschil in kijkafstand compenseert voor de kleinere pixel dichtheid.

Maar Samsung is van plan om displays die zijn veel scherper dan Retina van de iPhone te maken. Dankzij de vooruitgang in in de Fine Metal Mask productie-techniek en het gebruik van Super AMOLED-technologie in plaats van IPS LCD-scherm, zal Samsung in staat zijn om 350 PPI te bereiken. Deze next-gen displays zal worden gebruikt voor zowel telefoons en tablets, dus misschien zullen we eindelijk van die lange-geruchten 2560 te zien × 1600 tablet van Samsung, met de eveneens lange-geruchten Exynos 5250 chip.

Echter, bij 10 centimeter die resolutie nog steeds zou slechts ongeveer 300 PPI, dus ofwel Samsung is van plan een hogere resolutie te gebruiken voor 10-inch tablet, of ze gaan naar een 8-inch tablet vrij te geven. Het is ook mogelijk dit gerucht is over de volgende Galaxy Opmerking 2, die geacht wordt een 5,5 "scherm met een 1650 × 1050 resolutie. Dat zou iets meer dan 350 PPI, of 355 om precies te zijn.

Pentile vs RGB

Het liefst zou ik als Samsung verbeterden hun niet-Pentile technologie in plaats van het verhogen van de PPI aantal hoger en hoger voor de Pentile regeling. Het is makkelijker en goedkoper voor Samsung voor de productie Pentile Super AMOLED-panelen, en ik neem dit is wat zij van plan zijn om te gebruiken in de 350 PPI wordt weergegeven. Maar ik heb liever een 300 PPI Super AMOLED Plus-display (reguliere RGB matrix), dan een 350 PPI display met de Pentile matrix.

Hopelijk heeft Samsung hoorde de klachten van gebruikers over Pentile het scherm van de Galaxy S3, en zullen harder werken om niet-Pentile schermen de markt te brengen in de toekomst.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad