Vereenvoudig Wifi Manager: vereenvoudigt het beheer van Wifi en mobiele netwerkverbindingen op Android

Een makkelijkere manier om verbinding met het internet is nu beschikbaar voor Android toestellen. Gewapend met internetverbinding jaar management interface, te vereenvoudigen Wi-Fi Manager applicatie maakt het makkelijker voor u om overal verbinding maken met het beste netwerk. Of het nu een Wi-Fi-verbinding of een mobiele dataverbinding, de app je gemak biedt automatisch door te schakelen naar de beschikbare verbindingen.

De app heeft een ingebouwde Eco Surf Zero Touch en technologieën, waardoor het niet alleen een grote connectiviteit metgezel doel aussi een eco-vriendelijke applicatie. Zero Touch Onthoudt uw verbinding heeft bij voorkeur op een plek zo, Elke keer dat je er bent, het maakt automatisch verbinding met het internet zonder de noodzaak voor extra gedoe.

 
Eco Surf, aan de andere kant, Geen onnodig netwerken en kunt u de verbinding met het internet bij de eerste poging. Wilt u controleren of Wi-Fi-hotspots in de buurt van uw locatie? Vereenvoudig's Discovery toggle zal van grote hulp zijn in het tonen van dergelijke plaatsen via Google Map.

Topping dit alles is de app's Drag om de functie Verbinding kunt u Welke Alle beschikbare netwerken te slepen om verbinding met het internet. Zal dit bespaart u tijd om over te schakelen van WiFi naar mobiele data Met deze functie, alles gebeurt op een plaats.

Vereenvoudig app is niet de enige soort van ICT. Sterker nog, een aantal apps uit hetzelfde type, zoals WiFi Booster Easy Connect, zijn beschikbaar op de Google Store Play. Wat maakt een Vereenvoudig en interessant is het feit dat Het is een van de meest uitgebreide ICT soort apps. Het biedt een eenvoudige interface handige gekoppeld aan mogelijkheden voor gratis.

Met Simplify, hoeft u zich geen zorgen te maken over gedoe met opties om uw Internet-verbinding beheren. Met een kraan op uw gewenste verbinding, alles wordt zo glad als boter.



Als u wilt direct draadloos delen met je vrienden profiel op Facebook, alles wat je hoeft te doen is tikken de telefoon naar de telefoon van uw vriend tegen NFC met behulp van Beam en je zult in staat zijn om veilig geslaagd voor je Wi-Fi-instellingen. Zal dit bespaart u tijd opschrijven van je wachtwoorden of voorlezen Bij het delen van uw verbinding instellingen.

Geweldige functie vereenvoudigen's, Circulaire Dial, biedt gebruikers direct uitzicht op en toegang tot al hun schakelt connectiviteit apparaat. Schakelt, zoals offline, Always On, zijn Wi-Fi-Only, Eco Surf en Discovery, alle gepresenteerd op het startscherm widget Vereenvoudigen. Op deze manier hoeft u niet over te stappen op verschillende menu's en het tikken om te selecteren uw knoppen Veel connectiviteit keuze. In feite, ounce u uw connectiviteit voorkeur, Will You Need No More Than Vereenvoudig de widget naar de beste verbinding voor je krijgt.



Het gevoel hyped tot deze app te proberen? Ga naar de Google Store & Play Smart Install Vereenvoudig Wi-Fi Manager app voor gratis. Verbinding maken met het internet zal een briesje.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad