Android at få fat i 70% globale markedsandel ved udgangen af ​​2012, på trods af iPhone 5 release - DigiTimes




Bortset fra at levere nyhedskanaler rundt om i verden med saftige rygter om alle ting tech, DigiTimes har også sit eget team af analytikere, der giver prognoser på, hvilken mobil platform vil dominere, og som vil vakle. Hvad betyder DigiTimes Research senior analytiker Luke Lin har at sige om konsekvenserne af Apple iPhone 5, som vil gå til salg i september, at smartphone-markedet i andet halvår af 2012?

Ifølge Lin, vil konkurrencen fortsat være domineret af Android-baserede enheder for resten af året. Mens Android allerede har sikret sig 60% af det globale smartphone-markedet i første halvår af 2012, analytics firma sagde den ledende vil udvide til 70%, takket være den stærke tilstedeværelse i andet lag telefon beslutningstagere i Kina, samt tryk af de store producenter til at frigive deres enheder i 3. kvartal.

I mellemtiden er Apples iPhones forsendelser forventes at nå 125 millioner enheder inden årets udgang, udgør næsten 50% fra de 93 millioner enheder af iPhones, der blev sendt sidste år. Imponerende som den endelige optælling lyde, år-til-år vækstraten er lavere end de tal, der er registreret i de sidste to år.

Windows-telefoner skal klare sig bedre i år, da forsendelser til Microsoft og Nokias mobile venture forventes at nå 21 millioner enheder i 2012 - mere end dobbelt så stor som i 2011. Tallene for Blackberry og Symbian-enheder, som forventet, er ikke opmuntrende. Device forsendelser til begge platforme i år forventes at tumle 40% og 60%, hhv.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad