Android att ta 70% marknadsandel i världen i slutet av 2012, trots iPhone 5 release - DigiTimes



Bortsett från att leverera nyhetskanaler över hela världen med saftiga rykten om alla saker tech har DigiTimes också sin egen grupp av analytiker som ger prognoser som mobila plattformen kommer att dominera och som kommer vackla. Vad gör DigiTimes Research analytiker Luke Lin har att säga om effekterna av Apple iPhone 5, som kommer att gå till försäljning i september, till smartphone marknaden under andra halvåret 2012?

Enligt Lin, kommer konkurrensen fortfarande att domineras av Android-baserade enheter under resten av året. Medan Android har redan säkrat 60% av den globala smartphone marknaden under första halvåret 2012, sade analytics företaget ledningen kommer att omfatta 70%, tack vare den starka närvaron av andra divisionen telefon beslutsfattare i Kina, liksom push av de stora tillverkarna att släppa sina enheter i Q3.

Samtidigt är Apples iPhone transporter uppgå till 125 miljoner enheter vid årets slut, en ökning med nästan 50% från de 93 miljoner enheter iPhone som levererades förra året. Imponerande som sista stämmer överens ljud är året till år tillväxt lägre än de siffror som registrerats under de senaste två åren.

Windows phones bör gå bättre i år, eftersom transporter för Microsoft och Nokia mobila satsning väntas nå 21 miljoner enheter 2012 - mer än dubbelt av det i 2011. Siffrorna för Blackberry och Symbian-mobiler, som väntat, är inte uppmuntrande. Device transporter för båda plattformarna i år väntas falla 40% och 60%, respektive.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad