Android tot 70% wereldwijd marktaandeel te grijpen tegen eind 2012, ondanks de iPhone 5 release - DigiTimes




Naast het leveren van nieuws verkooppunten over de hele wereld met sappige geruchten over allerlei soorten dingen tech, DigiTimes heeft ook een eigen team van analisten die prognoses waarop de mobiele platform zal domineren en die zal wankelen te bieden. Wat doet DigiTimes Research analist Luke Lin hebben te zeggen over de impact van de Apple iPhone 5, die te koop gaan in september, op de smartphone markt in de tweede helft van 2012?

Volgens Lin, zal de concurrentie nog steeds gedomineerd door Android-gebaseerde apparaten voor de rest van het jaar. Terwijl Android heeft zich al verzekerd van 60% van de wereldwijde smartphone-markt in de eerste helft van 2012, de analytics bedrijf zei de leiding zal worden uitgebreid tot 70%, dankzij de sterke aanwezigheid van tweede-tier telefoon makers in China, evenals de push-door grote fabrikanten hun apparaten vrij in Q3.

Ondertussen zijn Apple's iPhones overbrenging naar verwachting tot 125 miljoen eenheden te bereiken einde van het jaar, een stijging van bijna 50% ten opzichte van de 93 miljoen eenheden van iPhones die werden verscheept vorig jaar. Indrukwekkend als de uiteindelijke uitkomst geluiden, de jaar-op-jaar groei is lager dan de cijfers die in de afgelopen twee jaar.

Windows Phones moeten beter af dit jaar, als overbrengingen voor Microsoft en mobiele onderneming Nokia's zullen naar verwachting tot 21 miljoen stuks in 2012 - meer dan het dubbele van dat in 2011. De nummers voor Blackberry en Symbian-apparaten, zoals verwacht, zijn niet bemoedigend. Apparaat zendingen voor beide platforms dit jaar naar verwachting 40% en 60%, respectievelijk tuimelen.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad