En anden sejr til Apple som ITC remands Motorola klage til yderligere retslig undersøgelse



Apple har lige lavet en ren sweep i de amerikanske domstole, med et "skyldig" dom for Samsung. Domstolene har givet Apple lidt over $ 1 milliard i erstatning fra patentkrænkelse, og kan endvidere bestemme, om et forbud mod at fornærme Samsung-produkter anses for at have krænket på Apples iPhone patenter.

Apple er også vinde i andre fronter - eller i hvert fald er det en fordel i andre handelsrelaterede bekymringer. Mens Motorola søger et påbud mod import af iPhone og iPad til USA, kan beslutningen om at indføre et forbud tage et stykke tid.

Husk på, at Motorola har indgivet et andragende til International Trade Commission til at forbyde import af iPhone og iPad i amerikansk jord på grund af patentkrænkelse. Det viser sig, at ITC har ryddet Apple med hensyn til tre af de fire patenter-in-suit.

Men ITC siger, at ved en foreløbig beslutning, kan Apple har tilsidesat på et ikke-standard afgørende patent, som potentielt kan føre til et importforbud. Navnlig er det nævnte patent til "sensorstyret brugergrænseflade til bærbare kommunikationsindretning."

ITC har imidlertid besluttet at hjemvise yderligere foranstaltninger og undersøgelse af sagen til dommerens Thomas B. Pender, rapporterer FOSS Patents.

Apple blev ryddet med hensyn til tre af Motorolas patenter-in-suit, inklusive førnævnte standard-essentiel. Men med hensyn til US patent nr. 6.246.862 på en "sensorstyret brugergrænseflade til bærbar kommunikationsapparat", en ikke-standard-væsentlige patent blev undersøgelsen remanded til administrative dommer Thomas B. Pender. Dommeren havde fundet krav 1 i dette patent uendelig og, som følge heraf, krænkes ikke. ITC har vendt sin ubestemthed konstatering. Som følge heraf kunne der (men behøver ikke) være en konstatering af en overtrædelse i forbindelse med dette patent, og et importforbud.

Mens dette måske i starten ser en gevinst for Motorola og Google, problemet her er timing. En indledende bestemmelse af dommeren, vil stadig være underlagt en gennemgang af ITC. Hele processen kan tage mindst et år. Med det, ville uanset skader efterfølgende fra den påståede patentkrænkelse allerede har været omstridt, især da iPhones og iPads vil fortsat blive solgt i USA

Bortset fra dette særlige patent-relaterede klage, har Motorola indgivet en anden retssag med ITC påstand om, at Apple har krænket på syv teknologi-patenter. Motorola er igen beder Kommissionen om at indføre et forbud mod import af Apple-produkter.

Det er en altomfattende krig i patentet realm, og Apple har scoret den største gevinst, så langt. Alt andet synes at være perifere i forhold til 1 mia $. Er det nuværende patentsystem nyttig Jeg sikrer levedygtigheden af ​​opfindelser? Eller er patentsager kun såre innovation?

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad