LG Optimus G beest is nu officieel, naar Korea hit in september


Juridische wint van Apple in de Verenigde Staten misschien niet Samsung's enige zorg op dit moment, omdat de Zuid-Koreanen ook al snel verliezen hun Android-smartphone suprematie. In ieder geval in de high-end niche, waar LG staat op het punt een quad-core "beest" veel vlottere dan Galaxy Sammy's S3 te lanceren.

De Optimus G is niet een mysterie voor geruime tijd nu, met Qualcomm in principe bevestigt geruchten te komen van de handheld vorige week. We zagen spec sheet van de Optimus G's, hadden we een goed idee van hoe de super-telefoon ziet er, dus het was hoog tijd LG maakte het officieel.

Zoals gebruikelijk werd de aankondiging via een Koreaanse persbericht, hoewel een meer "weelderige" onthulling verwachting nog steeds zal gebeuren op de IFA 2012 in Berlijn. Er zijn niet veel verrassingen in het persbericht, maar we zijn erg blij om te merken dat uiteindelijke ontwerp van de Optimus G's ziet er heel ver weg die gelekte foto's van een paar dagen geleden.

De Optimus G zal niet precies komen met "sexy" bochten of een ontwerp doorbraken, maar soms eenvoud kan brengen uitmuntendheid. Dat gezegd hebbende, de eerste officiële foto's zijn prachtig, voor zover ik mij betreft, pronken een schoon industrieel ogende telefoon met persoonlijkheid, charme en elegantie.

Het is een vrij mannelijke handheld, maar het weegt slechts 145 gram en meet 8.45mm dik. De verticale en horizontale randen zijn bijna onzichtbaar, die meestal het gevolg is van LG met "volledig geïntegreerd touch-technologie", ook helpen verminderen de luchtspleet tussen het beeldscherm en het oppervlak.
 
De "True HD" IPS LCD-scherm kan one-of-a-kind, met een 4,7-inch diagonaal en een 1280 x 768 pixels resolutie. In termen van hardware, is er niet veel dat we kunnen andere zeggen dan om je drang om voor te bereiden om te zien benchmarks afgeslacht.

Zoals Qualcomm zelf bevestigd vorige week, zal de Optimus G worden aangedreven door een quad-core 1,5 GHz Snapdragon S4 Pro APQ8064 CPU, in combinatie met een prachtige nieuwe Adreno 320 GPU en 2 GB RAM. Er is maar een andere telefoon bevestigd als zijnde uitgerust met de S4 Pro proc, maar Xiaomi's Mi2 heeft nog een ETA voor Europa of de Verenigde Staten.

De Optimus G zal komen met een 2100 mAh batterij, dual 13MP / 1.3MP camera's, uit Android 4.0 ICS van de doos, Bluetooth 4.0, NFC, DLNA, Wi-Fi en 4G LTE snelheden. Dit zijn allemaal vrij groot specs, maar er zijn twee details die enige zorg zou kunnen verhogen.

Aan de ene kant is er het gebrek aan Jelly Bean aan boord van dit "beest", die misschien niet zeer teleurstellend als een upgrade zou spoedig komen na de release Optimus G's. Maar we LG's track record met ICS updates weten, zodat onze angst is dat deze grote man niet zal worden behandeld met JB goedheid tegen het einde van het jaar. De batterij is een andere grote zorg, aangezien Qualcomm leek te zinspelen op de met behulp van een aparte chip voor LTE afgezien van de quad-core S4 Pro, een combinatie die veel meer "sap" dan normaal zou uitlekken.

Alle zorgen opzij, de LG Optimus G ziet er nog steeds een game changer voor ons, dat is waarom het was geweldig om te horen dat het zal Korea raken zodra volgende maand met Japan naar aanleiding van kort na en een wereldwijde lancering gepland "aan het eind van de jaar. "En nee, denken we niet dat de Europese en Amerikaanse tech enthousiastelingen zullen moeten wachten tot november of december, als we zeer vermoedt dat de Optimus G te zijn precies hetzelfde als de Eclipse zag het krijgen van FCC-goedkeuring niet zo lang geleden.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad