LG Optimus G bæst er nu officielt, at ramme Korea i september


Apples juridiske sejre i staterne måske ikke Samsungs kun bekymre lige nu, da sydkoreanerne også kan snart miste deres Android smartphone overherredømme. I hvert fald i den høje ende niche, hvor LG er ved at lancere en quad-core "dyret" langt snappier end Sammys Galaxy S3.

Det Optimus G har ikke været et mysterium i temmelig lang tid nu, med Qualcomm dybest set bekræfter rygter om den håndholdte genkomst i sidste uge. Vi oplevede Optimus G spec ark, vi havde en god idé om, hvordan den super-telefon kommer til at se, så det var på tide LG gjort det officielt.

Som sædvanlig blev meddelelsen sker via en koreansk pressemeddelelse, selv om en mere "overdådig" afsløringen fortsat forventes at ske på IFA 2012 i Berlin. Der er ikke så mange overraskelser i pressemeddelelsen, men vi er meget glade for at bemærke, at Optimus G endelige design ser ganske langt væk de lækkede billeder fra et par dage siden.

Den Optimus G vil ikke ligefrem komme med "sexet" kurver eller nogen design gennembrud, men nogle gange enkelhed kan bringe topkvalitet. Når det er sagt, de første officielle billeder er udsøgt, så vidt jeg er bekymret, vise en ren industriel udseende telefon med personlighed, charme og elegance.

Det er en temmelig mandig håndholdt, selv om det vil vejer blot 145 gram og måler 8.45mm i tykkelse. De lodrette og vandrette kanter er næsten usynlige, hvilket er mest på grund af LG ved hjælp af "fuldt integreret touch-teknologi", også medvirke til at reducere luft mellem display og overfladen.
 
Den "True HD" IPS LCD-skærm kan være one-of-a-kind, med en 4,7-tommer diagonal og en 1280 x 768 pixels opløsning. I form af hardware, er der ikke meget, vi kan sige andet end at opfordre dig til at forberede sig på at se benchmarks massakreret.

Da Qualcomm selv bekræftet i sidste uge, vil Optimus G være drevet af en quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro APQ8064 CPU, kombineret med en fantastisk ny Adreno 320 GPU og 2GB RAM. Der er kun én anden telefon bekræftet som værende udstyret med S4 Pro proc, men Xiaomi er MI2 har endnu ikke en ETA for Europa eller USA.

Den Optimus G vil komme med en 2.100 mAh batteri, dual 13MP / 1.3MP kamera, ud Android 4,0 ICS af kassen, Bluetooth 4,0, NFC, DLNA, Wi-Fi og 4G LTE hastigheder. Disse er alle temmelig store specs, men der er to detaljer, som kan anledning til nogen bekymring.

På den ene side er der den manglende Jelly Bean om bord på denne "dyret", som måske ikke være meget skuffende, hvis en opgradering skulle komme hurtigt efter Optimus G løsladelse. Men vi kender LGs track record med ICS opdateringer, så vores frygt er, at denne store fyr ikke vil blive behandlet med JB godhed ved udgangen af ​​året. Batteriet er et andet stort problem, som Qualcomm syntes at være hentydning til brug af et særskilt chip til LTE bortset fra quad-core S4 Pro, en kombination, der kan dræne en masse mere "juice" end normalt.

Alle bekymringer til side, LG Optimus G stadig ser en game changer for os, hvilket er hvorfor det var dejligt at høre, at det vil ramme Korea, så snart næste måned med Japan efter snart efter og et verdensomspændende lancering er planlagt "ved udgangen af ​​den år. "Og nej, mener vi ikke, europæiske og amerikanske tech-entusiaster må vente til november eller december, da vi stærkt mistænker Optimus G at være præcis det samme som Eclipse spottet få FCC godkendelse ikke så længe siden.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad