LG Optimus G odjuret är nu officiellt, att slå Sydkorea i september


Apples juridiska segrar i USA kanske inte Samsungs enda bekymmer just nu, eftersom sydkoreanerna kan också snart förlora sin Android smartphone överhöghet. Åtminstone i high-end nisch, där LG är på väg att lansera en fyrkärnig "vilddjuret" mycket snappier än Sammys Galaxy S3.

Optimus G har inte varit ett mysterium för ganska länge nu, med Qualcomm princip bekräftar rykten om handdatorn ankomst förra veckan. Vi såg Optimus G spec ark, vi hade en bra uppfattning om hur super-telefonen kommer att se, så det var på tiden LG gjorde det officiellt.

Som vanligt var tillkännagivandet via en koreansk pressmeddelande, även om en mer "lyxig" avslöjande fortfarande förväntas ske på IFA 2012 i Berlin. Det finns inte så många överraskningar i pressmeddelandet, men vi är mycket glada att märka att Optimus G slutliga utformningen ser ganska långt borta de läckta bilder från ett par dagar sedan.

Optimus G kommer inte precis komma med "sexy" kurvor eller några genombrott konstruktion, men ibland enkelhet kan ge spetskompetens. Som sagt, de första officiella bilder är utsökt, såvitt jag är orolig, visar upp en ren industriell utseende telefon med personlighet, charm och elegans.

Det är en ganska manlig handhållen, även om det väger endast 145 gram och 8.45mm åtgärd tjocklek. De vertikala och horisontella ramar är nästan osynlig, vilket främst beror på LG med "fullt integrerad touch-teknik", även bidra till att minska luftgapet mellan skärmen och ytan.
 
Den "True HD" IPS LCD-skärm kan vara en-av-en-slag, med en 4,7-tums och en 1280 x 768 pixels upplösning. När det gäller hårdvara, det finns inte mycket vi kan säga annat än att uppmana dig att förbereda för att se riktmärken massakrerade.

Som Qualcomm själva bekräftade i förra veckan, kommer Optimus G drivas med en quad-core 1,5 GHz Snapdragon S4 Pro APQ8064 CPU, tillsammans med en fantastisk ny Adreno 320 GPU och 2GB RAM. Det finns bara en annan telefon bekräftats som är utrustad med S4 Pro proc, men Xiaomi s Mi2 ännu inte har ETA för Europa eller USA.

Optimus G kommer att komma med en 2.100 mAh batteri, dubbla 13MP / 1.3MP kamera, ut Android 4,0 ICS av boxen, Bluetooth 4,0, NFC, DLNA, Wi-Fi och 4G LTE hastigheter. Dessa är alla ganska stora specifikationer, men det finns två detaljer som kan höja en viss oro.

Å ena sidan finns det brist på Jelly Bean ombord detta "vilddjur", som kanske inte mycket nedslående om en uppgradering skulle komma strax efter Optimus G frigivning. Men vi vet LG: s meritlista med ICS uppdateringar, så vår rädsla är att denna stora killen inte kommer att behandlas med JB godhet i slutet av året. Batteriet är en annan stor oro, eftersom Qualcomm tycktes antyda på att använda en separat chip för LTE bortsett från fyrkärniga S4 Pro, en kombination som kan dränera mycket mer "juice" än vanligt.

Alla farhågor åt sidan, ser LG Optimus G fortfarande ett spel växlare för oss, varför det var bra att höra att det kommer att slå Sydkorea så snart som nästa månad med Japan efter snart efter och en världsomspännande lansering planerad "i slutet av år. "Och nej, jag tror att vi inte europeiska och amerikanska tech entusiaster kommer att få vänta till november eller december, då vi starkt misstänker Optimus G vara exakt samma som Eclipse fläckig få FCC godkännande inte så länge sedan.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad