Rogers driver ut Android 4,0 ICS uppgradering för Motorola Razr



Vi berättade för ett par dagar tillbaka om den nya ICS utbyggnaden tidslinjen som Rogers har satt för flera enheter, som ingår Motorola Razr. Även om vi inte är riktigt i slutet av augusti ännu är flera ägare av Razr rapporterar att de har fått det ofta försenad Android 4,0 Ice uppdatering Cream Sandwich på sin telefon.

Som nämnts av Mobile sirap, är den nya Android 4.0.4 firmware tillgänglig via OTA uppdatering, vilket innebär att du bör se ett meddelande på telefonen för att hämta och installera filen. Om inte, kan du kontrollera manuellt på din Motorola Razr genom att gå till "Uppdateringar av systemprogram" på inställningarna.

Vi vet hur oerhört spännande och plåga samtidigt väntar anmälan att dyka upp på telefonen kan vara. Även om du inte ser den idag, är det inget att oroa sig för. Det kommer att ta ett tag för Rogers att rulla ut uppdateringen till alla.

Om du vill hjälpa andra läsare som är i samma situation, gärna dela uppdateringen telefonens status, liksom din plats i kommentarerna nedan.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad