Rogers duwt Android 4.0 ICS-upgrade voor Motorola Razr



We vertelden je terug een paar dagen over de nieuwe ICS uitrol tijdlijn die Rogers heeft ingesteld voor verschillende apparaten, Motorola Razr inbegrepen. Hoewel we nog niet helemaal aan het einde van augustus nog, zijn verschillende eigenaren van de Razr melden dat ze hebben dat vaak vertraagd Android 4.0 Ice Cream Sandwich-update op hun telefoon ontvangen.

Zoals vermeld door Mobile Syrup, de nieuwe Android 4.0.4 firmware is beschikbaar via OTA-update, wat betekent dat je moet een melding op uw telefoon zien het downloaden en installeren van het bestand. Zo niet, dan kunt u handmatig controleren op uw Motorola Razr door te gaan naar "System software-updates" op instellingen.

We weten hoe vreselijk spannend en kwellen op hetzelfde moment te wachten op de kennisgeving aan pop-up op uw telefoon kan zijn. Zelfs als je niet ziet vandaag de dag, het is niets aan de hand. Het zal een tijdje duren voor Rogers uit te rollen de update voor iedereen.

Wilt u andere lezers die zich in dezelfde positie te helpen, voel je vrij om de update status van uw telefoon, evenals uw locatie te delen, in de commentaren hieronder.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad