Rogers skubber ud Android 4,0 ICS opgradering til Motorola Razr



Vi fortalte dig et par dage tilbage om den nye ICS udrulningen tidslinje, Rogers har sat for flere enheder, inkluderet Motorola Razr. Selvom vi er ikke helt i slutningen af august endnu er der flere ejere af Razr rapporterer, at de har modtaget denne oft forsinket Android 4,0 Ice Cream Sandwich opdatering på deres telefon.

Som nævnt af Mobile Sirup, den nye Android 4.0.4 firmware er tilgængelig via OTA opdatering, hvilket betyder, at du skal se en meddelelse på telefonen for at hente og installere filen. Hvis ikke, kan du tjekke manuelt på din Motorola Razr ved at gå til "System softwareopdateringer" på indstillingerne.

Vi ved, hvor frygtelig spændende og plager på samme tid at vente for meddelelse at poppe op på din telefon kan være. Selv hvis du ikke kan se det i dag, er det ikke noget at bekymre sig om. Det vil tage et stykke tid for Rogers at udrulle opdateringen til alle.

Hvis du vil hjælpe andre læsere, der er i samme situation, er du velkommen til at dele den opdatering af telefonens status samt din placering, i kommentarerne nedenfor.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad