Samsung Galaxy S3 är helt enkelt bäst, enligt PhoneDog ranking


Med de flesta smartphone tillverkare ovilliga att släppa exakta försäljningssiffror fördelat enheter, det finns inte mycket vi kan använda för att ta reda på vad som är de mest populära och framgångsrika prylar runt. Vi kunde titta på blogg recensioner, men dessa ibland speglar åsikter personer med mycket omfattande teknisk expertis, som, låt oss vara ärliga, inte är fallet för de flesta vanliga användare.

Vad sägs om lite varje vecka ranking diagram där vanliga människor och "experter" kan uttrycka sina åsikter för sig? Låter det relevant och trovärdig nog? Vi tycker att det gör det, vilket är anledningen till att vi ser idag på resultaten av "folkets val Chart" och "Mobile Tech Expert Chart" i PhoneDog Medias officiella Smartphone betyg.

Båda dessa sjökort har exakt samma ledare just nu, vilket är ... trumvirvlar, snälla ... Samsungs Galaxy S3. Förvånad? Förmodligen inte, eftersom vi har sagt ett tag: Sammys super-telefonen är den bästa någonsin mobila enheten.

Vad kan överraska dig är dock avståndet mellan S3 och dels rankad telefonnummer i "Folkets val" diagram. Samsungs flaggskepp har röstats igenom av 339 personer i förra veckan, medan HTC One X, aktuellt nummer två i smartphone Galaxy (no pun intended), har bara vunnit 95 röster. Det är grov, mina damer och herrar, men det perfekt illustrerar den enorma popularitet S3 har just nu, och klyftan mellan sig själv och den så kallade konkurrensen.




 
I "Expert val" diagram innehar Galaxy S3 inte en sådan bekväm ledning men efter att ha vunnit 30 poäng under den senaste veckan, med endast två "längder" före HTC One X. Tre "experter" valde S3 som den bästa telefonen runt, medan en annan tre såg det som den näst bästa gadget. Intressant nog verkar Samsungs flaggskepp som en kärlek eller hat enhet med sju experter rankas i deras topp tre, men med ingen ge den nummer ett eller två läge. The One X, å andra sidan, röstades i deras "topp fem" av tio experter med två av dem att placera den som nummer ett.

Galaxy S3 har rankats som nummer ett av både vanliga tech användare och experter i sju veckor nu, visar än en gång att det kommer att bli mycket tufft för vem som helst att stjäla rampljuset från denna uber-telefon som helst snart.

När det gäller resten av ranking, har folket röstade "globala" Galaxy Nexus som den tredje bästa telefonen med Apples iPhone 4S följande i fjärde och Nokia Lumia 900 inslagning upp de fem bästa. Experter ser iPhone 4S som det tredje bästa telefonen runt, med de globala S3 i fjärde plats och den globala Nexus i femte.

Annat Rankat Android prylar i båda diagrammen hör bl.a. att Galaxy Note (6 och 13), Droid Razr Maxx (7 och 7), HTC EVO 4G LTE (8 och 6), HTC En S (9 och 8) och även den Atrix HD (11 och 9).

Jakten på den bästa telefonen runt kommer säkert att värma upp riktigt snart, med LG och HTC väntas släppa några riktiga utmanare på Galaxy S3 regeringstid. Galaxy Not 2 kanske själv engagera sig i loppet, även om det inte är tekniskt en telefon, medan iPhone 5, så mycket som det smärtar oss att säga det, också kommer att vara en anordning för att titta på.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad