Samsung Galaxy S3 er simpelthen den bedste, ifølge PhoneDog placeringer


Med de fleste smartphone producenter tilbageholdende med at frigive eksakte salgstal opdelt efter enheder, er der ikke meget, vi kan bruge til at finde ud af, hvad der er de mest populære og succesfulde gadgets rundt. Vi kunne se på blog anmeldelser, men disse tider afspejler udtalelser fra folk med et meget stort teknisk ekspertise, som, lad os være ærlige, er ikke tilfældet for de fleste almindelige brugere.

Hvad om nogle ugentlige ranking diagrammer, hvor normale mennesker og "eksperter" kan udtrykke deres meninger hver for sig? Lyder det relevant og troværdig nok? Vi tror, ​​det gør, hvilket er grunden til vi ser i dag på resultaterne af "Folkets Choice Chart" og "Mobile Tech Ekspertens Chart" i PhoneDog Medias officielle Smartphone placering.

Begge disse diagrammer har nøjagtig den samme leder lige nu, der er ... drumrolls, venligst ... Samsungs Galaxy S3. Overrasket? Sandsynligvis ikke, da vi har sagt i et stykke tid: Sammys super-telefon er den bedste nogensinde mobile enhed.

Hvad kunne overraske dig dog er afstanden mellem S3 og det andet rangeret telefonen i "Folkets valg" chart. Samsungs flagskib er blevet vedtaget af 339 mennesker i sidste uge, mens HTC One X, det aktuelle nummer to i smartphone galakse (ingen ordspil bestemt), kun har vundet 95 stemmer. Det er groft, mine damer og herrer, men det perfekt illustrerer den enorme popularitet af S3 har lige nu, og mellemrummet mellem sig selv og den såkaldte konkurrence.




 
I "Expert valg" chart, mener Galaxy S3 ikke holde sådan en behagelig bly dog ​​at have opnået 30 point i løbet af den sidste uge, med kun to "længder" forud for HTC One X. Tre "eksperter" valgte S3 som den bedste telefon rundt, mens tre andre så det som den næstbedste gadget. Interessant nok, Samsung flagskib virker som en kærlighed eller had enhed, med syv eksperter ranking det i deres top tre, men med ingen giver det nummer et eller to position. The One X, på den anden side stemte blev i deres "top fem" af ti eksperter, med to af dem at placere det som nummer et.

Galaxy S3 har været rangeret nummer et med både almindelige tech brugere og eksperter i syv uger nu, beviser endnu engang, at det vil være meget svært for nogen at stjæle rampelyset fra denne uber-telefon når som helst snart.

Som for resten af ​​placeringerne, har folk stemt den "globale" Galaxy Nexus som den tredje bedste telefon, med Apples iPhone 4S følgende i fjerde og Nokia Lumia 900 indpakning op i top fem. Eksperter ser iPhone 4S som den tredje bedste telefon rundt, med de globale S3 i fjerde position og den globale Nexus i femte.

Andet Klassificeret Android gadgets i begge kort omfatter den holder af Galaxy Note (6 og 13), Droid Razr Maxx (7 og 7), HTC EVO 4G LTE (8 og 6), HTC One S (9 og 8), og selv Den ATRIX HD (11 og 9).

Kapløbet om den bedste telefon omkring vil helt sikkert blive varme op meget snart, med LG og HTC forventes at frigive nogle reelle kandidater på Galaxy S3 regeringstid. Galaxy Note 2 måske selv blive involveret i løbet, selv om det ikke er teknisk en telefon, mens den iPhone 5, så meget som det smerter os at sige det, vil også være en enhed for at se efter.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad