Samsung Galaxy S3 is gewoon de beste, volgens PhoneDog rankings


Bij de meeste smartphone fabrikanten terughoudend om exacte verkoopcijfers die door apparaten kapot loslaat, is er niet veel dat we kunnen gebruiken om uit te vinden wat zijn de meest populaire en succesvolle gadgets rond. We konden kijken op de blog van recensies, maar deze soms wordt de mening van mensen met een zeer uitgebreide technische expertise, die, laten we eerlijk zijn, is niet het geval van de meeste gewone gebruikers.

Hoe zit het met een aantal wekelijkse ranking charts waar normale mensen en "deskundigen" kunnen apart hun mening? Klinkt het relevant en betrouwbaar genoeg? We denken dat het doet, dat is waarom we zijn op zoek vandaag op de resultaten van de "People's Choice Chart" en "Mobile Tech Expert's Chart" in PhoneDog Official Smartphone Media Rankings.

Zowel de kaarten hebben exact dezelfde leider op dit moment, dat is ... drumrolls, alsjeblieft ... Samsung Galaxy S3. Verrast? Waarschijnlijk niet, zoals we zeg al een tijdje: Sammy's super-telefoon is de beste ooit mobiele apparaat.

Wat zou je verbazen hoe is de afstand tussen de S3 en de tweede gerangschikt telefoon in de "People's Choice" grafiek. Samsung's vlaggenschip is verkozen door 339 mensen in de laatste week, terwijl de HTC One X, de huidige nummer twee in de smartphone galaxy (no pun intended), heeft alleen won 95 stemmen. Dat is ruw, dames en heren, maar het illustreert perfect de enorme populariteit van de S3 geniet op dit moment, en de kloof tussen zichzelf en de zogenaamde concurrentie.




 
In "keuze Expert's" de grafiek, is de Galaxy S3 echter niet gehouden een dergelijke comfortabele voorsprong, hebben opgedaan 30 punten in de laatste week, met slechts twee "lengtes" voorsprong op de HTC One X. Drie "experts" koos de S3 als de beste telefoon rond, terwijl nog eens drie zag het als de tweede beste gadget. Interessant genoeg, Samsung's vlaggenschip lijkt een liefde of haat apparaat, met zeven deskundigen ranking in hun top drie, maar met niemand waardoor het de nummer een of twee positie. De One X, anderzijds, gestemd in de "top vijf" door tien deskundigen, met twee van hen te plaatsen als een nummer.

De Galaxy S3 is gerangschikt nummer een door zowel reguliere tech gebruikers en experts gedurende zeven weken nu, bewijst eens te meer dat het zal erg moeilijk voor iedereen om de schijnwerpers te stelen van deze uber-telefoon op elk moment snel.

Voor de rest van de ranglijst, hebben de mensen verkozen tot de "globale" Galaxy Nexus als derde beste telefoon met iPhone 4S volgende Apple in vierde en de Nokia Lumia 900 inpakken de top vijf. Experts zien de iPhone 4S als de derde beste telefoon rond, met de wereldwijde S3 in vierde positie en de wereldwijde Nexus in de vijfde.

Andere gerangschikt Android gadgets in zowel grafieken zijn de wil van de Galaxy Note (6 en 13), de Droid Razr Maxx (7 en 7), HTC EVO 4G LTE (8 en 6), HTC Een S (9 en 8) en zelfs de Atrix HD (11 en 9).

De race voor de beste telefoon rond zal zeker worden opwarmen heel snel, met LG en HTC zal naar verwachting een aantal echte kanshebbers op regeerperiode Galaxy S3's vrij te geven. De Galaxy Note 2 zou zelf betrokken te raken in de race, hoewel het niet is technisch gezien een telefoon, terwijl de iPhone 5, zo veel als het pijn ons om het te zeggen, zal ook een apparaat om op te letten.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad