Innehåll: Galaxy Note II upp för förbeställning



Samsung Galaxy Note 2 är nu upp för pre-order i Storbritannien vid en känd online-återförsäljare Kryddnejlika. Prislappen på webbplatsen är £ 546 inklusive moms, som är lite högt men förmodligen som förväntat eftersom det är nästan samma prislapp som den första generationen Observera när den lanserades. Detta pris är för 16GB versionen av telefonen och du kan välja antingen vit eller grå färg. Det finns fortfarande inga ord på priser och tillgänglighet för 32GB och 64GB versioner. Inget release datum har gjorts officiellt ännu, men det kommer att börja leverera i mitten av oktober.

Andra brittiska detaljister som tar förhandsbeställningar inkluderar Expansys och MobiFun Storbritannien (känd för att sätta upp svarta Galaxy S3 på förhand ordning).

Galaxy Note 2 tillkännagavs i slutet av förra månaden. Det är den sanna efterföljare till Galaxy Note och kommer med en större skärm 5,5 "med bibehållen storlek tack vare tunn ram. Den innehåller en jättestor 1.6GHz Quad-Core-processor under huven och en 2 GB RAM-minne. En 8 megapixel bakre skytt och en 1.9mp fronten mot kamera för Photoholics är mer än tillräckligt. Bäst av allt det kommer att köra Jelly Bean ur lådan. Kolla in vår fulla spec ark.

Vi vet redan att en amerikansk version också kommer att drabba marknaden senare i år, så en brittisk release i mitten av oktober verkar ganska i tid. Vi kommer att hålla dig uppdaterad med fler detaljer som nyheterna bygger tills låt oss veta vad du tycker om det senaste "Phablet" från Samsung? Skulle du köpa en?

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad