Udvalgt: Galaxy Note II Up For Pre-Order



Samsung Galaxy Note 2 er nu op for pre-order i UK på en berømt onlineforhandler Clove. Den prisseddel på hjemmesiden er £ 546 inklusive moms, som er lidt høj, men sandsynligvis som forventet, fordi det er næsten den samme pris som den første generation Bemærk, da den blev lanceret. Denne pris er for 16GB versionen af telefonen, og du kan vælge enten hvid eller grå farve. Der er stadig ingen ord om pris og tilgængelighed af de 32GB og 64GB versioner. Ingen udgivelsesdato er blevet gjort officielt endnu, men det vil begynde at levere i midten af ​​oktober.

Andre britiske detailhandlere tager pre-ordrer omfatter Expansys og MobiFun UK (berømt for at sætte op Black Galaxy S3 på præ rækkefølge).

Galaxy Note 2 blev annonceret i slutningen af sidste måned. Det er den sande efterfølger til Galaxy Note og leveres med en større skærm 5,5 "og samtidig bevare den samme størrelse takket være tynd bezel. Det packs en kæmpestor 1.6GHz Quad-Core processor under kølerhjelmen og en 2 GB RAM. En 8 megapixel bageste shooter og en 1.9mp front vender kameraet for Photoholics er mere end nok. Bedst af alt det kommer løbende Jelly Bean ud af kassen. Tjek vores fulde spec ark.

Vi ved allerede, at en amerikansk version også vil ramme markedet senere i år, så en britisk udgivelse i midten af ​​oktober synes temmelig i tide. Vi vil holde dig opdateret med flere detaljer som nyhederne bygger indtil så lad os vide, hvad synes du om den seneste "Phablet" af Samsung? Ville du købe en?

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad