Uitgelicht: Galaxy Note II Up For Pre-Order



De Samsung Galaxy Note 2 is nu aan voor pre-order in het Verenigd Koninkrijk bij een gerenommeerd online retailer Kruidnagel. Het prijskaartje op de site is 546 pond inclusief BTW dat is een beetje hoog, maar waarschijnlijk zoals verwacht, want het is bijna hetzelfde prijskaartje als de eerste generatie Opmerking toen het werd gelanceerd. Deze prijs is voor de 16GB-versie van de telefoon en u kunt kiezen uit witte of grijze kleur. Er zijn nog steeds geen woorden op de prijzen en beschikbaarheid van de 32GB en 64GB versies. Geen release datum is officieel nog niet, maar het zal beginnen het leveren van medio oktober.

Andere Britse retailers het nemen van pre-orders zijn Expansys en Mobifun Verenigd Koninkrijk (beroemd om het ophangen van Black Galaxy S3 op pre-order).

Galaxy Note 2 werd aangekondigd op het einde van de vorige maand. Het is de ware opvolger van de Galaxy Note en wordt geleverd met een groter scherm 5.5 "met behoud van dezelfde grootte dankzij de dunne bezel. Het packs een maar liefst 1,6 GHz Quad-Core processor onder de motorkap en een 2 GB RAM. Een 8 megapixel achterzijde shooter en een 1.9mp camera aan de voorkant voor Photoholics is meer dan genoeg. Het beste van alles het gaat lopen Jelly Bean uit de doos. Bekijk onze volledige spec sheet.

We weten al dat een Amerikaanse versie ook op de markt komt later dit jaar dus een Britse release midden oktober lijkt vrij in de tijd. We houden u op de hoogte met meer details als het nieuws bouwt tot dan laat ons weten wat vind je van de laatste "Phablet" door Samsung? Zou u er een kopen?

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad