De flesta Användbara Topp 10 Antivirus 2013


Antivirus används för att förebygga, upptäcka och ta bort skadlig kod drabbade i enheten. Nu är vi alla medvetna om Antivirus med hjälp av alla antivirusprogram kan vi skydda vår enhet. Ja, avslöjar vi om Top 10 antivirus 2013. Troligen använde vi för att skydda vår enhet genom en säkerhet. Dess fungerar som en säkrad ni enheter sådana anordningar datorer och mobiler.



Norton Antivirus

Vi alla blir hörda och används denna berömda antivirusprogram säkerhet för datorns och mobiler. År 1991 var Symantec Corporation utvecklat Norton antivirusprogram. Den goda specifikation av Norton Antivirus är att lyfta fram säkerheten för din PC och mobiler. Generellt Norton Antivirus är den effektiva antivirusprogram från Symantec. De bästa centrala specifikationer markeras här:

· Skydda mot spionprogram och virus

· Skanna snabbt och lätt att installera och använda

· Dess kör som en användarvänlig programvara

· Uppgraderad säkerhetsprodukt tillgänglig för alla användare

Den nya Norton Antivirus 2013 jämförelsevis dubbelt så mycket diskutrymme av Norton AntiVirus 2012 och det erbjuds även ett nytt användargränssnitt, installation hastighet och nya moln förvaltning verktyg. Värdet av nya Norton Antivirus 2013 är $ 49,99.

Comodo Antivirus

Den Comodo Antivirus är helt gratis för alla användare, kan du ladda ner denna programvara via sin egen webbplats. I grund och botten har detta den prisbelönta brandvägg och förhindrar alla typer av online-attacker inkluderar virus, malware, trojaner och hacking. Det ger pålitligt skydd för din daglig tillgång. Ja, bara gå igenom de viktigaste specifikationerna:

· Skydda alla dina daglig tillgång

· Hög prestanda och effektivitet

· Identifiera oönskade dolda filer

· Hög hastighet molnbaserade skanning

· För att förhindra alla typer av skador

Det har byggts med intelligens dessa den markerade knappen specifikationen proaktivt gjort med hjälp av Comodo Antivirus. Vi är alla överens måste med det är ditt antivirusprogram gör bra jobb för dig.

AVG antivirus

Den mest använda antivirusprogram AVG betyder Anti Virus Guard. Det är en familj av antivirus och Internetsäkerhet. Den stabila utgåvan av AVG gjort den 10 december 2012.Basically det en premie säkerhet. Huvuddragen finns i moderna antivirus och internet säkerhets program. Ja det är en ny förväg skydd mot virus, skadlig kod och alla skador.

Panda Antivirus

År 1990 Panda Security startades i staden Bibao syftar Spain.Panda produkter främst för att ge den säkerhet verktyg för hemanvändare och företag. . Den senaste versionen av Panda är Panda Antivirus pro.The nya Panda Antivirus Pro erbjuder det enklaste sättet att använda och mycket skydd gjort för datorns De viktigaste säkerhetsfunktionerna är:

· För att skydda mot kända och okända hot

· För att skydda dina personuppgifter mot identitetsstöld

· För att skydda din tvåvägskommunikation mot nätet stöld

· För att skydda nätverket mot hackare

Bara installera och skydda din dator, är mot den skadliga effekten.


Microsoft Security Essential

Microsoft Security väsentliga är icke premium antivirusprogram. Ja Detta är listad i topp 10 antivirusprogram i världen. Det, AOS mycket lätt att installera och använda. I 29thSeptember 2009 Microsoft säkerhet viktigt lanseras. Mjukvaran körs på Windows XP, Vista och 7.

Den viktigaste nyckeln specifikation av Microsoft säkerhet väsentliga är realtid skydd, kan det övervaka proaktivt alla filer och program på datorn. Kravet på hårdvara är olika, baserat på OS.It krävs med Windows XP Microsoft Security Essentials kräver 500MHz processor och 256 MB minne. Det kräver å andra sidan av Windows Vista och 7 Microsoft säkerhet viktigt kräver 1 GHz processor, 1 GB RAM upplösning på 800 * 600 pixlar med 200 MB diskutrymme.

F-Secure Antivirus

År 1988 F-secure först lanserades under namnet Petri allas och Risto sillasmaa.Today uppstod på marknaden F-secure vara en mesta och bästa antivirus. Det, AOS en premie antivirusprogram. Du kan ladda ner $ 39,99 bara. Det skyddar din dator, AOS från alla typer av virus, malware och trojaner, är AO-secure mycket lättast att använda och installera. Jämför med andra antivirus det har många nackdelar som användargränssnittet är inte bra, det tar mer minne, Skydd mot malware är svårt. Nu dessa tjänster nit fram till marknaden.

Kaspersky Antivirus

Den syftar till att inkludera realtid skydd. Under 2006 Kaspersky antivirus designad av Kaspersky Lab. Det var först avsedd för den dator som kör Microsoft Windows och Mac OS x.This Security Network låter användare till Kaspersky Lab säkerhetsprodukter från hela världen för att underlätta malware identifiering och minska den tid det tar ger skydd mot nya säkerhetsrisker.

Den viktigaste funktionen används för att förebygga, upptäcka och ta bort skadlig kod påverkas i yourpc, Äôs.All antivirus har sina egna begränsningar, här kaspersky har också vissa begränsningar som inte har den personliga brandväggen, Antispam, och förälder kontrollverktyg.

McAfee Antivirus

McAfee Antivirus placerad i 3: e plats av de tio antivirusprogram. Detta är i grunden en virusscan.The McAfee ger olika typer av fristående produkt kan köras på Windows och Mac OS.it inkluderade McAfee virussökning plus paket eller som en del av McAfee Security Suite. Det anses vara den mest populära äldsta antivirusprogram. On19th augusti 2010 Intel köper McAfee för $ 7.68billion

Men nu de flesta av användarna tillgång till McAfee Antvirus.it också vissa nackdelar som det under den realtid skydd den förbrukar mycket minne, medan skanning förlora minnet etc.

BitDefender Antivirus

År 2001, Rumänien programvaruföretag Softwin utvecklat Bitdefender programsvit. Det är premium antivirusprogram. Det har varit noterat den 2: a läget av de 10 antivirus. Den har sin egen brandvägg, erbjuda en autopilot läge för tyst säkerhet.

I tidigare Softwin ersatt Bitdefender till AVX (AntiVirus expert). Sortimentet omfattar antivirusprogram för hemanvändare och företag. Det kan tillgängliga för alla OS.

Avira Antivirus

År 1986 var Avira antivirusprogram lanseras. Dess listade 6:e ställning av de 10 antivirusprogram. Avira konkurrera med Symantec, F-Secure, McAfee och Kaspersky etc. Dess en premie Security ger integritetsskydd i din dator, AOS. Den Avira antivirus Internet Security 2013 är värt $ 89,99 per år tre licenser.



Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad