Mest Nyttige Top 10 Antivirus 2013


Antivirus bruges til at forebygge, opdage og fjerne malware påvirket i enheden. Nu er vi alle er opmærksomme på Antivirus ved hjælp af enhver antivirus software, vi kan beskytte vores enhed. Ja, vi afsløre om Top 10 antivirus 2013. Sandsynligvis vi bruges til at beskytte vores enheden via en sikkerhed. Dens handling som et sikret dig Devices sådanne anordninger er pc'er og mobiler.



Norton Antivirus

Vi alle bliver hørt og brugt denne berømte antivirus software sikkerhed for din pc-og Mobiles. I 1991 blev Symantec Corporation udviklet Norton Antivirus Software. Den gode specifikation af Norton Antivirus er at fremhæve sikkerheden på din pc'er og mobiler. Generelt Norton antivirus er den effektive antivirus software fra Symantec. De bedste vigtigste specifikationer er fremhævet her:

· Beskyt mod spyware og virus

· Scan hurtigt og nemt at installere og bruge

· Dets kørsel som et brugervenligt software

· Opgraderet sikkerhed produkt tilgængeligt for alle brugere

Den nye Norton antivirus 2013 forholdsvis dobbelt så meget diskplads af Norton antivirus 2012 og det har også tilbudt en ny brugergrænseflade, installation hastighed og ny cloud-baseret styringsværktøj. Værdien af ​​nye Norton antivirus 2013 er $ 49,99.

Comodo Antivirus

Det Comodo antivirus er helt gratis for alle brugere, og du kan downloade dette software gennem deres egen hjemmeside. Dybest set har dette den prisbelønnede firewall-program, og det forhindrer alle typer af online-angreb omfatter virus, malware, trojanske heste og hacking. Det giver pålidelig beskyttelse til dit daglige adgang. Ja, bare gå igennem de vigtigste specifikationer:

· Beskyt alle dine daglige adgang

· Høj ydeevne og effektivitet

· Detect uønskede skjulte filer

· Høj hastighed sky baseret scanning

· For at undgå alle former for skader

Det er blevet bygget med intelligens disse den fremhævede tast specifikationen proaktivt gjort med hjælp fra Comodo antivirus. Vi er alle skal være enige med det er din antivirus gør det stort stykke arbejde for dig.

AVG antivirus

Den mest brugte antivirus AVG betyder Anti Virus Guard. Det er en familie af antivirus og internet sikkerhed. Den stabile udgave af AVG gjort den 10. december 2012.Basically det er en præmie sikkerhed. De vigtigste funktioner er tilgængelige i moderne antivirus og internet sikkerhedsprogrammer. Ja, det er en ny forhånd beskyttelse mod virus, malware og alle skader.

Panda Antivirus

I 1990 Panda Security blev startet i byen Bibao, Spain.Panda produkter, der hovedsagelig har til formål at skabe den sikkerhed værktøj til private brugere og erhvervslivet. . Den nyeste version af panda er Panda antivirus pro.The ny Panda Antivirus Pro tilbyder den nemmeste måde at bruge og meget beskyttelse gjort for din pc er den vigtigste sikkerhedselementer er:

· For at beskytte mod kendte og ukendte trusler

· For at beskytte dine personlige data mod identitetstyveri

· For at beskytte din tovejskommunikation mod online tyveri

· For at beskytte dit netværk mod hackere

Bare installere og beskytte din pc, s mod den skadelige virkning.


Microsoft Security Essential

Microsoft sikkerhed afgørende er ikke præmie antivirussoftware. Ja dette er opført i top 10 antivirus-software i verden. Det er meget let at installere og bruge. I 29thSeptember 2009 Microsoft sikkerhed afgørende lanceret. Den software kører på Windows XP, Vista og 7.

Den vigtigste nøgle specifikation af Microsoft Security afgørende er real-time beskyttelse, kan det proaktivt overvåge alle filer og programmer på computeren. Kravet om hardware er forskellige, baseret på OS.It kræves med Windows XP Microsoft Security Essentials kræver 500MHz processor og 256 MB hukommelse. Det kræver til gengæld af Windows Vista og 7 Microsoft sikkerhed afgørende kræver 1 GHz processor, 1 GB RAM opløsning på 800 * 600 pixels med 200MB diskplads.

F-Secure Antivirus

I 1988 F-secure første gang blev lanceret under navnet Petri Allas og Risto sillasmaa.Today opstået markedet F-secure betragtes som en mest og bedste antivirus. Det er en præmie antivirus. Du kan downloade for 39,99 dollar alene. Den beskytter din pc fra alle slags virus, malware og Trojans'-secure er meget nemmeste at bruge og installere. Sammenlign med andre antivirus det har mange ulemper ligesom brugergrænsefladen er ikke godt, det tager mere plads i hukommelsen, Beskyttelse mod malware er vanskelig. Nu disse tjenester, nit op til markedet.

Kaspersky Antivirus

Det designet til at omfatte real time beskyttelse. I 2006 Kaspersky antivirus designet af Kaspersky Lab. Det blev først udviklet til computer, der kører Microsoft Windows og Mac OS x.This sikkerhed netværkstjeneste giver brugerne til Kaspersky Lab sikkerhed produkt fra hele verden til at hjælpe lette malware identifikation og reducere den tid det tager giver beskyttelse mod ny sikkerhedsrisiko.

Den vigtigste funktion bruges til at forebygge, opdage og fjerne malware påvirket i yourpc er. Alle antivirus har deres egne begrænsninger, her Kaspersky har også nogle begrænsninger som ikke har den personlige firewall, antispam, og forælder kontrolredskab.

McAfee Antivirus

McAfee Antivirus placeret i den 3. pladsen over de ti bedste antivirusprogrammer. Dette er dybest set en virusscan.The McAfee producerer forskellige typer af selvstændigt produkt kan køre på Windows og Mac OS.it omfattede MacAfee virusscanning plus pakke eller som en del af MacAfee sikkerhedspakke. Det betragtes som den mest populære ældste antivirus. On19th August 2010 Intel køb McAfee for $ 7.68billion

Men nu er de fleste af de brugere få adgang til McAfee Antvirus.it har også nogle ulemper som det i løbet af real time beskyttelse det forbruger meget hukommelse, under scanning miste hukommelsen osv.

Bitdefender Antivirus

I 2001 udviklede Rumænien baseret software firma Softwin Bitdefender software suite. Det er premium antivirussoftware. Det har været nævnt i 2. position top 10 antivirus. Det har sin egen firewall, for at tilbyde en autopilot mode for lydløs sikkerhed.

I tidligere Softwin erstattet Bitdefender til AVX (AntiVirus ekspert). Sortimentet omfatter antivirus produkter til hjemmet brugeren og erhvervslivet. Det kan fås til alle Os.

Avira Antivirus

I 1986 blev Avira antivirus program lanceret. Dets noterede 6:e position af top 10 antiviruses. Avira konkurrere med Symantec, F-secure, McAfee og Kaspersky osv. Dens en præmie Security software bringer beskyttelsen af ​​privatlivets fred til din pc er. Den Avira antivirus internet security 2013 er værd $ 89,99 per år af tre licenser.

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad