Android 4.3 kommer til Samsung Galaxy S3 og S4 i næste måned

De fleste øjne hvor på Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy Gear under Samsungs princip arrangement for pressen på IFA i går, men der var også en anden tidbit af oplysninger, der vil bringe et smil til millioner af Samsung Galaxy S3 og S4 ejere. Ifølge Samsung selskabet har planer om at udrulle Android 4.3 for begge enheder i løbet af oktober .
De Galaxy S3 blev lanceret i 2012 med Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich , og i løbet af denne sommer en opdatering til Android 4.1.2 blev rullet ud . Men opdateringen var ikke uden sine problemer . Da Verizon frigivet 4.1.2 opgraderingen , der også tilføjet støtte til funktioner som Multi- Window multitasking , Multi -Screen og S Beam Auto Del Shot, for Galaxy S3 brugere på sit net rapporter begyndt at dukke om 4G LTE forbindelsesproblemer . Verizon trak opdateringen, men inden for et par uger en ny udgivelse blev stillet til rådighed , der er fastsat 4G spørgsmål. Siden da forskellige rygter har antydet Samsung flytter lige til Android 4.3 og springe 4.2.2 .
Galaxy S4 , der blev lanceret tidligere på året, leveres med Android 4.2.2 , og opdateringen til Android 4.3 skulle være problemfri betragtning af, at Google Play udgave af Galaxy S4 allerede kører den seneste version.
En enhed glimrer ved sit fravær i Samsungs udmelding var Galaxy Note 2 . Den Note 2 , som blev frigivet denne tid sidste år , er i øjeblikket kører Android 4.1 , og det blev antaget, at Samsung ville opgradere den til Android 4.3 sammen med S3 og S4 . Da den nye Galaxy Note 3 vil skib med Android 4.3 er det meget sandsynligt , at den nyeste version vil komme til Note 2 men vi er bare afventer bekræftelse og datoer fra Samsung.
Android 4.3 er stadig en variant af Android Jelly Bean (sammen med 4.1 og 4.2) , men det gør bringe nogle interessante nye funktioner, herunder begrænsede profiler ( en langt bedre måde at håndtere flere brugere på den samme tablet) , Bluetooth 4.0 lavenergi- support , OpenGL 3.0 support, en T9 dialer og forbedringer til anmeldelsessystem.
Dette er alle store nyheder for Samsung S3 og S4 ejere, men selvfølgelig nu er problemet er, at Google har fristet os med tanker om Android 4.4 KitKat !

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 volgende maand komt naar Samsung Galaxy S3 en S4