Android 4.3 kommer till Samsung Galaxy S3 och S4 nästa månad

De flesta ögon var på Samsung Galaxy Note 3 och Samsung Galaxy Gear under Samsungs princip presskonferens på IFA igår , men det fanns också en annan godbit av information som kommer med ett leende till miljontals Samsung Galaxy S3 och S4 ägare . Enligt Samsung bolaget planerar att rulla ut Android 4.3 för båda enheterna under oktober .
Galaxy S3 lanserades 2012 med Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich och under sommaren en uppdatering till Android 4.1.2 rullades ut . Men uppdateringen var inte utan sina problem . När Verizon släppte 4.1.2 uppgraderingen , vilket också lagt till stöd för funktioner som Multi - Fönster multitasking , Multi - Screen och S Beam s Auto Dela Shot , för Galaxy S3 -användare på sitt nät rapporter började dyka upp om 4G LTE anslutningsproblem . Verizon drog uppdateringen men inom ett par veckor en ny utgåva gjordes tillgängliga som fastställdes 4G frågor . Sedan dess har olika rykten har antytt Samsung går rakt till Android 4.3 och hoppa 4.2.2 .
The Galaxy S4 , som lanserades tidigare i år , levereras med Android 4.2.2 och uppdateringen till Android 4.3 ska vara problemfri med tanke på att Google Play Edition av Galaxy S4 redan kör den senaste versionen .
En enhet lyser med sin frånvaro i Samsungs tillkännagivande var Galaxy Note 2 . The not 2 , som släpptes den här tiden förra året , är för närvarande kör Android 4.1 och det antogs att Samsung skulle uppgradera till Android 4.3 tillsammans med S3 och S4 . Eftersom den nya Galaxy Note 3 levereras med Android 4.3 är det mycket troligt att den senaste versionen kommer att komma till not 2 men vi är bara väntar på bekräftelse och datum från Samsung .
Android 4.3 är fortfarande en variant av Android Jelly Bean ( tillsammans med 4,1 och 4,2 ) men det tar några intressanta nya funktioner, inklusive begränsade profiler ( ett mycket bättre sätt att hantera flera användare på samma tablett ) , Bluetooth 4.0 lågenergihus support , OpenGL 3.0 stöd , en T9 dialer och förbättringar av anmälningssystemet .
Detta är alla goda nyheter för Samsung S3 och S4 ägare , men naturligtvis nu problemet är att Google har frestat oss med tankar på Android 4.4 KitKat !

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา

Android 4.3 volgende maand komt naar Samsung Galaxy S3 en S4