Android 4.3 volgende maand komt naar Samsung Galaxy S3 en S4

De meeste ogen waar op de Samsung Galaxy Note 3 en Samsung Galaxy Gear tijdens Samsung 's principe persevenement op de IFA gisteren , maar er was ook een andere lekkernij van informatie die een glimlach om miljoenen van de Samsung Galaxy S3 en S4 eigenaren zullen brengen . Volgens Samsung het bedrijf van plan om de uitrol van Android 4.3 voor beide apparaten in oktober .
De Galaxy S3 gelanceerd in 2012 met Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich en gedurende deze zomer een update naar Android 4.1.2 werd uitgerold . Maar de update was niet zonder problemen . Wanneer Verizon liet de 4.1.2 upgrade , die ook ondersteuning toegevoegd voor functies zoals Multi - Window multitasking , Multi - Screen en S Beam 's Auto Delen Shot , voor Galaxy S3 gebruikers op haar netwerk rapporten begon te verschijnen over 4G LTE -connectiviteit kwesties . Verizon trok de update , maar binnen een paar weken een nieuwe release beschikbaar werd gesteld dat bevestigd de 4G problemen . Sindsdien zijn er verschillende geruchten hebben gezinspeeld op Samsung verhuizen meteen naar Android 4.3 en overslaan 4.2.2 .
De Galaxy S4 , die eerder dit jaar werd gelanceerd , geleverd met Android 4.2.2 en de update naar Android 4.3 moet probleemloos worden gezien het feit dat de Google Play Edition van de Galaxy S4 al draait de nieuwste versie .
Een apparaat schittert door afwezigheid in de aankondiging van Samsung was de Galaxy Note 2 . De Note 2 , die werd uitgebracht deze tijd vorig jaar , is op dit moment draait Android 4.1 en werd aangenomen dat Samsung zou het upgraden naar Android 4.3 , samen met de S3 en S4 . Sinds de nieuwe Galaxy Note 3 wordt geleverd met Android 4.3 is het zeer waarschijnlijk dat de nieuwste versie van de Note zal komen 2 , maar we zijn gewoon wachten op de bevestiging en de data van Samsung .
Android 4.3 is nog steeds een variant van Android Jelly Bean (samen met 4.1 en 4.2 ) , maar het doet brengen een aantal interessante nieuwe functies, waaronder beperkte profielen ( een veel betere manier om meerdere gebruikers te verwerken op hetzelfde tablet ) , Bluetooth 4.0 lage - energie te ondersteunen , OpenGL 3.0-ondersteuning , een T9 dialer en verbeteringen aan het systeem van kennisgeving .
Dit is allemaal goed nieuws voor Samsung S3 en S4 eigenaars , maar natuurlijk nu het probleem is dat Google ons hebben verleid met gedachten van Android 4.4 KitKat !

Comments

Popular posts from this blog

Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Xperia Z Ultra - batalha Spec

Gadgets ที่ทันสมัยและประโยชน์ของพวกเขา